Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul dorit din vară de FCSB nu s-a mai abţinut: "Nivel de campionat judeţean!" Cum s-a dezlănţuit după ultimul meci

VIDEO | Jucătorul dorit din vară de FCSB nu s-a mai abţinut: "Nivel de campionat judeţean!" Cum s-a dezlănţuit după ultimul meci

Superliga

Comentarii

Portartul dorit de FCSB din vara lui 2019, Răzvan Pleşca, a avut un discurs extrem de sincer şi de dur la adresa calităţii fotbalului din Liga 1, după ce Gaz Metan s-a impus pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-0.

Gaz Metan a obţinut prima victorie în campionat după 12 partide şi după mai bine de trei luni, însă Pleşca s-a arătat dezamăgit în special de faptul că echipa sa e nevoită să se lupte pentru evitarea retrogradării.

"A fost un derby judeţean şi meciul a fost de un nivel de un campionat judeţean fără spectatori în tribună, pe un teren foarte rău, mulţi nervi, capete în gură şi fotbal foarte puţin, aproape deloc. Asta este realitatea.

Atât am putut anul ăsta, nu am avut un lot suficent de puternic ca să ne calificăm în play-off.

Asta ca să câştigi play-out-ul este un titlu onorific. Clar dacă eşti în play-out, obiectivul este să scapi de retrogradare.

Dacă reuşim să pornim bine şi să scăpăm de emoţiile retrogradării sigur vom lupta pentru acest titlul onorific de a fi campionii play-out-ului.

S-a demarat şi procedura de ieşire din insolvenţă, ăsta este un pas mare pentru clubul nostru
", a declarat Răzvan Pleşca după Hermannstadt - Gaz Metan 0-2.

Afla mai multe despre: razvan plesca 

viewscnt
Articole similare