Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul lui Sepsi care-i dă peste mână lui Becali şi nu tresare la o ofertă de la FCSB: "Nu mă interesează ce spune!"

VIDEO | Jucătorul lui Sepsi care-i dă peste mână lui Becali şi nu tresare la o ofertă de la FCSB: "Nu mă interesează ce spune!"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Ştefan a fost omul meciului cu FCSB. Internaţionalul de tineret a reuşit un gol cu călcâiul şi un assist în succesul obţinut de Sepsi cu scorul de 4-2.

Fundaşul în vârstă de 22 de ani a jucat mijlocaş stânga contra FCSB-ului şi a fost one man show în prima repriză. Mai întâi, i-a pasat excelent lui Vaşvari la golul de 1-0, din minutul 32, pentru ca peste numai patru minute să înscrie o adevărată bijuterie.

"Mă bucur că am înscris şi mai important pentru mine este că am câştigat. Este un scor frumos, pe o atmosferă frumoasă, un rezultat foarte bun. Terenul a fost dificil, dar noi ne-am acomodat mult mai repede la teren. Mă gândeam că o să-i prindem, că ei o să iasă la joc, că aveau nevoie de puncte după victoria CFR-ului, să se apropie şi am ştiut că o să avem spaţii să ne creăm foarte multe ocazii.

Da, (n.r. - Eugen Neagoe) ne-a transmis să stăm foarte bine , că ocaziile o să vină şi o să-i prindem. Ne-am apărat foarte bine şi suntem fericiţi că ne-a ieşit. Sperăm să ne menţinem pe un loc de play-off până la sfârşitul campionatului", a spus Florin Ştefan, la microfonul Telekom Sport.

Întrebat ce crede că va spune patronul FCSB-ului după prestaţia sa, internaţionalul de tineret a fost categoric. Apoi, internaţionalul de tineret a recunoscut că aşteaptă cât mai multe oferte, însă după ce va evolua la turneul final din Italia şi San Marino.

"Nu mă interesează ce spune, fiecare îşi dă cu părerea lui. Important este să-mi fac treaba la echipa de club, nu mă interesează altă echipă momentan. Momentan sunt la Sepsi, îmi fac treaba aici. Sper să fiu convocat la Campionatul European, să am cât mai multe oferte şi să am de unde alege", a încheiat Ştefan.

Afla mai multe despre: florin stefansepsibecali 

viewscnt
Articole similare