Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul urmărit astăzi de Mihai Stoica: ”Domnul Argăseală mă sună aproape după fiecare meci!” Cine ar putea reveni la FCSB

VIDEO | Jucătorul urmărit astăzi de Mihai Stoica: ”Domnul Argăseală mă sună aproape după fiecare meci!” Cine ar putea reveni la FCSB

Liga 2

Comentarii

Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală au asistat la partida Sportul Snagov - Academica Clinceni 0-2, în contextul în care FCSB are mai mulţi jucători împrumutaţi la echipa oaspete. Unul dintre ei este Robert Ion, cel care a deschis scorul.

Academica Clincei este controlat de Gigi Becali şi aici au fost împrumutaţi mai mulţi jucători care nu fac parte din planurile primei echipe a FCSB-ului. Printre ei este şi Robert Ion, un mijlocaş ofensiv de 18 ani, unul dintre tinerii care promit. Acesta a fost titular cu Snagov şi a reuşit să deschidă scorul.

Robert Ion spune că este motivat de faptul că este urmărit de cei din conducerea FCSB-ului şi speră că va acumula suficientă experienţă încât să fie păstrat în lotul vicecampioanei. Jucătorul de 18 ani susţine că Valeriu Argăseală îl sună aproape după fiecare meci:

”Sper că am reuşit să lăsăm o impresie bună toţi cei care am venit de la Steaua şi mă bucur foarte tare că suntem urmăriţi de cei din conducerea Stelei. Este un plus de experienţă să joci cu seniori care au meciuri prin Liga 1, este un lucru foarte important că joci la un alt nivel. Mă mai sună domnul Argăseală aproape după fiecare meci”, a declarat Robert Ion pentru Telekom Sport.



Academica Clinceni s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Sportul Snagov şi este pe primul loc în Liga 2, cu 64 de puncte, cu 4 mai multe decât locul secund, ocupat de Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: mihai stoicarobert ion 

viewscnt
Articole similare