Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Julio Baptista a debutat pentru CFR Cluj. Basarab Panduru, o nouă declaraţie de pus în ramă :)

VIDEO | Julio Baptista a debutat pentru CFR Cluj. Basarab Panduru, o nouă declaraţie de pus în ramă :)

CFR Cluj

Comentarii

Julio Baptista a debutat la CFR Cluj şi a jucat primul meci oficial după mai bine de un an şi jumătate. Fostul atacant al lui Real Madrid şi Arsenal a intrat în minutul 70, în locul lui Alex Ioniţă.

În vârstă de 36 de ani, Baptista a jucat primele sale minute în tricoul lui CFR Cluj, la nici 10 zile de la transferul în Gruia. Fostul internaţional brazilian a intrat în minutul 70 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, când l-a înlocuit pe Alex Ioniţă.

A fost primul meci oficial jucat de Julio Baptista în ultimii aproape doi ani. Ultima dată când a jucat într-un meci oficial a fost pe 23 octombrie 2015, într-un Orlando City - FC United 4-2, când a şi marcat.
De asemenea, este prima partidă pe care a jucat-o în Europa în ultimii cinci ani. Ultima oară a jucat pentru o echipă europeană în 2013, pentru Malaga. A mai jucat apoi pentru Cruzeiro şi Orlando City - de unde s-a retras în ianuarie 2017.

Basarab Panduru a comentat cu umor debutul lui Baptista: ”A jucat cam cum am jucat eu după 16 ani, când am fost cum la Cluj, cu Generaţia de Aur. Dar e normal”

Afla mai multe despre: julio baptistacfr clujliga 1gaz metan 

viewscnt
Articole similare