Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Junior Morais, eliminat direct după ce i-a dat o palmă peste faţă lui Andrei Cordea! Gest grosolan al brazilianului

VIDEO | Junior Morais, eliminat direct după ce i-a dat o palmă peste faţă lui Andrei Cordea! Gest grosolan al brazilianului

Rapid

Comentarii

În a 17-a etapă a Ligii 1, FCSB şi Rapid aveau să se dueleze pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au început meciul neaşteptat de bine şi au intrat cu un avantaj de două goluri la pauză, Tavi Popescu (19 ani) marcând pentru 3-0 în repriza secundă, înainte ca Junior Morais (36 de ani) să fie accidentat.

Junior Morais, eliminat direct după ce i-a dat o palmă peste faţă lui Andrei Cordea

Înaintea confruntării cu rivala Rapid, FCSB era văzută drept favorită, în ciuda faptului că nu evoluase extraordinar în ultimele meciuri, în special împotriva celor de la U Cluj şi West Ham.

Totuşi, roş-albaştrii şi-au respectat blazonul încă din primul minut, iar la pauză conduceau cu 2-0, ajungând să aibă un avantaj de trei goluri înaintea minutul 60.

Nevoit să arunce tot ce are în ofensivă, Adi Mutu a schimbat sistemul şi a mizat pe atacanţi, dar la nici un sfert de oră după al treilea gol a fost nevoit să schimbe din nou.

Junior Morais a făcut un gest grosolan, de neînţeles: i-a dat o palmă peste faţă lui Andrei Cordea şi a fost eliminat direct.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare