Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jurgen Klopp a făcut din nou show. Toţi ziariştii au început să râdă în momentul în care managerul lui Liverpool a răspuns la o întrebare serioasă

VIDEO | Jurgen Klopp a făcut din nou show. Toţi ziariştii au început să râdă în momentul în care managerul lui Liverpool a răspuns la o întrebare serioasă
Comentarii

Cei care discută despre schimbarea formatului Ligii Campionilor nu au un aliat în Jurgen Klopp. Managerul lui Liverpool susţine că este îndrăgostit de actuala competiţie. Tottenham - Liverpool, finala Ligii Campionilor, va fi live pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 22:00.

În ultima perioadă s-a discutat tot mai intens despre un nou format al Ligii Campionilor. Scopul marilor cluburi din Europa este să creeze o superligă, în care să aibă acces doar echipele importante. La conferinţa de presă de dinaintea finalei cu Tottenham, Jurgen Klopp a spus că nu este de acord cu această variantă.

”(Se discută mult despre schimbarea sistemului Ligii Campionilor. Cât de mult vă place sistemul de acum al Ligii Campionilor sau aţi vrea să se schimbe?) Transformaţi semifinala în finală şi voi fi complet de acord. (n.r. aluzie la cele două finala de Champions League pe care le-a pierdut). Sau faceţi finala în două manşe şi cu asta aş fi foarte fericit. Nu ştiu ce vor să schimbe unii, dar este normal, când nu ai nimic de făcut, te gândeşti ce poţi să schimbi.

Îmi place sistemul cu grupe şi cu calificări, cred că echipele potrivite joacă acum în competiţie, toate au aceleaşi şanse să meargă mai departe... Dacă vreţi, pot să critic ceva... Poate nu ar trebui să vorbesc azi despre UEFA, dar dacă vreţi vorbesc despre FIFA. Dar despre această competiţie nu am ce să spun, o iubesc”, a comentat Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare