Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jurgen Klopp, euforic după ce a rup blestemul şi a câştigat Liga: "Băieţii au reuşit! Este incredibil!"

VIDEO | Jurgen Klopp, euforic după ce a rup blestemul şi a câştigat Liga: "Băieţii au reuşit! Este incredibil!"
Comentarii

Liverpool a învins-o pe Tottenham, 2-0, astfel Jurgen Klopp a reuşit să rupă blestemul celor două finale pierdut, una de pe banca lui Borussia Dortmund, şi cea din sezonul trecut, cu Real Madrid. Tehnicianul german a fost în culmea fericirii după triumful de la Madrid, de pe Metropolitano.

"Nu am jucat cel mai bun meci, astăzi a fost doar despre victorie, doar să terminăm treaba. Am câştigat pentru ei (n.r. - pentru fani). Au aşteptat atât de mult pentru o astfel de performanţă, dar băieţii au reuşit. Este incredibil!", a fost prima reacţie a lui Jurgen Klopp după ce a ridicat deasupra capului "Urecheata", cel mai important trofeu din fotbalul european. 

Antrenorul în vârstă de 51 de ani a celor de la Liverpool a început, după aceea, să îi laude pe cei care au pus umărul la victoria "cormoranilor": "Este pentru antrenorii mei, care au făcut o muncă extraordinară, pentru patronii noştri, care ne-au sprijinit cu tot ce au putut. Sunt foarte mândru de acest club. este cea mai bună imagine pe care un club o poate avea".

 

Afla mai multe despre: liverpoolkloppuefa champions league 

viewscnt
Articole similare