Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jurgen Klopp, glumeţ la conferinţa de presă dinaintea finalei UEFA Champions League: "Dacă Pochettino vă zice echipa de start, sunaţi-mă"

VIDEO | Jurgen Klopp, glumeţ la conferinţa de presă dinaintea finalei UEFA Champions League: "Dacă Pochettino vă zice echipa de start, sunaţi-mă"

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp, 51 de ani, a fost în toane bune, aproape ca de fiecare dată, la conferinţa de presă dinaintea finalei UEFA Champions League. Germanul a răspuns în stilul caracteristic şi la cele mai serioase întrebări şi i-a amuzat pe jurnalişti.

Întrebat fiind dacă Roberto Firmino este pregătit să joace, tehnicianul german al lui Liverpool a răspuns afirmativ, dar nu a vrut să dezvăluie dacă îl va titulariza pe brazilian: "Dacă va începe... dacă Pochettino vă zice echipa de start, sunaţi-mă şi o să vă spun şi eu echipa de start. Dacă nu, mă gândeam să păstrez câteva semne de întrebare".

Când i-a fost chestionată cariera, Klopp a fost el cel care a pus întrebările, moment care i-a făcut să râdă pe toţi cei prezenţi în sala de conferinţe: "Crezi că am avut o carieră ghinionistă? Cariera mea până acum, cu siguranţă nu a fost ghinionistă. Problema în cariera mea... soţia mea îmi spune asta tot timpul, mă întreabă la începutul sezonului, când este ultimul meci al sezonului? Dar sunt mereu şanse mari ca noi să facem parte din acel meci".

Afla mai multe despre: jurgen kloppconferintaliverpool 

viewscnt
Articole similare