Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost propus pentru noul James Bond: ”Dacă ies în slip, toată lumea închide televizoarele” :)

VIDEO | Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost propus pentru noul James Bond: ”Dacă ies în slip, toată lumea închide televizoarele” :)

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp s-a amuzat şi a răspuns pe măsură după ce Daniel Craig l-a propus pentru următorul James Bond.

”No time to die” a fost ultimul film din seria James Bond cu Daniel Craig în rolul principal.

Actorul britanic, mare fan Liverpool îşi doreşte ca Jurgen Klopp să îi urmeze în rolul în care au mai jucat Sean Connory, Roger Moore sau Pierce Brosnan. Declaraţia l-a amuzat pe managerul lui Liverpool.

Jurgen Klopp, după ce Daniel Craig l-a propus pentru rolul de James Bond: ”Aş fi un James Bond foarte rău”

Daniel Craig, cunoscut mai ales pentru faptul că l-a interpretat pe James Bond, este unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai lui Liverpool. De altfel, el a copilărit în Merseyside.

Într-un interviu cu Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, devenit între timp analist TV, Daniel Craig a fost întrebat dacă Jurgen Klopp ar putea fi potrivit pentru următorul James Bond:

”(Jurgen Klopp ar putea fi un bun James Bond?) Îl venerez, aşa că da. Este un lider şi cred că îl depăşteşte pe James Bond”, a răspuns amuzat Daniel Craig.

Declaraţia l-a amuzat pe managerul lui Livepool, care a răspuns în acelaşi stil:

”Mulţumesc foarte mult pentru aceste vorbe frumoase, dar aş fi un James Bond foarte rău, pentru că dacă aş ieşi din apă în slip, cred că în acel moment toată lumea ar închide televizoarele.

Dar nu e nicio problemă, fiecare are jobul său. El trebuie să salveze lumea, iar eu să o ajut pe Liverpool... din când în când”, a afirmat amuzat Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare