Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jurnal de carantină la Bayern Munchen. Cum se antrenează şi ce fac în case vedetele bavarezilor

VIDEO | Jurnal de carantină la Bayern Munchen. Cum se antrenează şi ce fac în case vedetele bavarezilorgalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Bicicleta a devenit cel mai bun prieten al fotbalistului... Cel puţin al celui de la Bayern Munchen.

Deşi Bundesliga se reia, teoretic, pe 2 aprilie, campioana Germaniei nu şi-a convocat starurile la antrenamente. Fiecare se pregăteşte de acasă, dar nu oricum: sub monitorizare strictă a staff-ului bavarezilor. După modelul lui Arsenal şi Chelsea, clubul a trimis fiecărui jucător acasă câte o bicicletă plus echipament de monitorizare a parametrilor fizici.

Lewandowski pare să fie cel mai determinat. Dacă se reia campionatul conform planurilor, are şansa de a-l prinde pe Ciro Immobile în cursa pentru Gheata de Aur. Polonezul, ajutat şi de soţia sa, specialistă în nutriţie şi fitness şi campioană la karate, trage din greu acasă.

Lui Thomas Muller i-a venit greu să nu lucreze alături de coechipieri aşa că şi-a luat sparring-partner în timp ce stă la ferma unde soţia sa îşi îngrijeşte caii.

Lui Kingsley Coman i-a venit cel mai uşor să se adapteze. Cu ultimele sezoane întrerupte de accidentări, francezul este obişnuit cu pauzele lungi şi dese, aşa că şi-a găsit metode de a sta conectat la fotbal: joacă Football Manager.

Şi Ivan Perisic s-a obişnuit cu statul în casă. Croatul are probleme la gleznă şi nu ştie dacă va reveni în acest sezon. Jucătorul împrumutat de la Inter stă cu familia şi îşi arată muşchii pe Instagram, poate-poate îi va convinge pe şefii lui Bayern să îl cumpere definitiv la vară.

La Bayern sunt însă şi jucători cu carte. Leon Goretzka şi Alvaro Odriozola profită de pauzele când antrenorul Flick nu îi pune să pedaleze şi citesc: neamţul, cărţi de psihologie, spaniolul, literatură.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesliga 

viewscnt
Articole similare