Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jurnalista de la Federaţia Canadiană de Tenis a rămas fascinată de România: ”Este uimitor, este incredibil, o treabă fantastică!”

VIDEO | Jurnalista de la Federaţia Canadiană de Tenis a rămas fascinată de România: ”Este uimitor, este incredibil, o treabă fantastică!”

Tenis

Comentarii

Caroline Anderson, editor la site-urile oficialei ale Federaţiei Canadiene de Tenis şi Rogers Cup, însoţeşte echipa de Cupa Federaţiei a Canadei la Cluj-Napoca şi ţine un vlog despre experienţa pe care o are România,

Jurnalista a sosit, luni seară, la Cluj Napoca, după un drum cu escale la Zagreb şi Varşovi: "Ţara este frumoasă, lumea este foarte prietenoasă, iar cafeaua mare este cu adevărat mare", au fost primele ei impresii după sosirea în România, referindu-se la faptul că în Croaţia nu a găsit o cafea cu adevărat mare.

Marţi, Caroline Anderson a vizitat Salina Turda. Ea a înregistrat un flim cu experienţa avută la salină, în care se declară impresionată de obicetivul turistic: "Este uimitor. Este incredibil, designerii au făcut o treabă fantastică. Lacul e ca în lumea lui Harry Potter. Ce atracţie, aici, în România!", sunt câteva dintre afirmaţiile ei.

Anderson a mers apoi la un restaurant local, unde a mâncat langoşi, kurtoskalacs şi ciorbă de burtă, înainte de a reveni la Cluj-Napoca. Partida România - Canda va avea loc, sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a competiţiei.

Afla mai multe despre: caroline andersonromaniacanadafed cup 

viewscnt
Articole similare