Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Juve a câştigat un nou derby cu Torino. Inter, victorie pe terenul lui Sassuolo. Chiricheş a fost titular

VIDEO Juve a câştigat un nou derby cu Torino. Inter, victorie pe terenul lui Sassuolo. Chiricheş a fost titular

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Italia. Vlad Chiricheş a fost titular în partida dintre Sassuolo şi Inter Milano

Juventus a câştigat un nou derby cu Torino şi a ajuns la 14 partide consecutive în care nu a pierdut în faţa rivalei din oraş. Echipa granata a ratat cea mai mare şansă a sa în prima repriză. Execuţia lui Mandragora a fost scoasă excelent de Scensny (38). Prima ocazie a Bătrânei Doamne a venit din partea lui Alex Sandro, dar Milinkovc Savic a apărat şi el (53). Golul a venit în final. Locatelli a înscris cu o execuţie superbă, din marginea careului. Scorul putea fi mai mare, dar Kulusevki a lovit bara în prelungiri. S-a terminat 1-0 pentru Juventus, care, după startul ezitant de campionat, a ajuns la patru victorii consecutive în toate competiţiile.

Inter Milano a fost condusă pe terenul lui Sassuolo, dar a reuşit să revină şi să se impună. Berardi a deschis scorul pentru emiliani din penalty şi a intrat în avantaj la pauză. Dzeko a egalat pentru Inter la prima atingere de balon, la o fază la care colegul lui Chiricheş Ferrari a fost păcălit uşor. Inter a câştigat meciul cu un lat penalty: Consigli l-a faultat pe Dzeko, iar Lautaro Martinez a trimis toate punctele la Milano.

Nou promovata Salernitana a reuşit prima sa victorie în acest sezon de Serie A, în etapa a şaptea. Djuric a marcat unicul gol al partidei cu Genoa, după un corner. Giglione a avut cea mai mare şansă de a egala, dar nu a prins cadrul porţii. Salernitana s-a impus, dar rămâne penultima în Serie A.

Afla mai multe despre: juventusinter milano,  

viewscnt
Articole similare