Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Juve nu-şi revine după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Înfrângere la Napoli pentru formaţia lui Max Allegri

VIDEO Juve nu-şi revine după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Înfrângere la Napoli pentru formaţia lui Max Allegri

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A

Lui Juventus îi merge rău fără Ronaldo a pierdut al doilea meci în 3 etape şi are un singur punct în campionat. Trupa lui Allegri a deschis scorul în derby-ul cu Napoli prin  Morata după o greşeală a lui Manolas.

Gazdele au revenit însă spectaculos.  Politano a egalat după o mare greşeală a portarului Szczesny. Golul victoriei pentru Napoli a fost reuşit de Koulibaly, după o gafă a lui Keane care a reluat spre propria poartă. Napoli are maximum de puncte, 9.

Venezia a dat lovitura la Empoli şi a obţinut prima victorie în acest sezon de Serie A. Francezul Thomas Henry a deschis scorul pentru oaspeţi. Nigerianul Okereke a dat un supergol, după o cursă începută din propria jumătate la doar câteva secunde după ce intrase pe teren. Empoli a marcat golul de onoare din penalty în ultimele minute, prin albanezul Bajrami.

Fiorentina a bifat a doua victorie la rând în campionat. Echipa antrenată de Vincenzo Italiano s-a impus cu 2 la 1 la Bergamo în faţa Atalantei lui Gasperini. Tehnicianul a văzut de pe telefonul unui om din staff penaltyul primit de Fiorentina şi transformat de Vlahovic. Tot sârbul a fost cel care a făcut 2 la 0 pentru oaspeţi şi tot de la punctul cu var. Golul de onoare pentru gazde a fost reuşit de Duvan Zapata, care a devenit al doilea marcator din istoria Atalantei în Serie A cu 57 de goluri.

Afla mai multe despre: juventusserie a 

viewscnt
Articole similare