Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Juve, victorie uşoară! Lazio a câştigat cu Sassuolo, iar Napoli e aproape OUT din lupta pentru titlu. Ce a făcut Parma lui Mihăilă

VIDEO Juve, victorie uşoară! Lazio a câştigat cu Sassuolo, iar Napoli e aproape OUT din lupta pentru titlu. Ce a făcut Parma lui Mihăilă

Serie A

Comentarii

Juventus şi Lazio şi-au câştigat meciurile disputate duminică, în Serie A. Parma lui Mihăilă a pierdut cu Sampdoria.

Arthur a dus-o pe Juventus în avantaj cu un şut de la distanţă. Ronaldo putea face 2-0 cu Bologna, dar Skorupski s-a opus. Campioana şi-a dublat până la urmă avantajul în repriza secundă. Americanul McKennie a fost la finalizare. În prelungiri, Ronaldo a mai trecut o dată pe lângă gol, dar s-a lovit din nou de intervenţia excelentă a lui Skorupski.

N-a fost duelul românilor în Lazio - Sassuolo pentru că pe teren a intrat doar Ştefan Radu la gazde. Chiricheş a fost suspendat, iar echipa sa a pierdut, deşi a deschis scorul pe Olimpico. Federico Caputo l-a învins pe Reina. Lazialii au revenit prin reuşita lui Milinkovic-Savic. Golul victoriei i-a aparţinut golgheterului Immobile. Atacantul italian a ajuns la 13 reuşite în campionat, pe poziţia a doua, după Ronaldo. Lazio e pe şapte în Serie A, dar la două puncte de locul al putrulea.

Napoli pare să fi ieşit din lupta pentru titlu după înfrângerea de la Verona. Echipa lui Gatuso a marcat al treilea cel mai rapid gol din istoria Serie A. Lozano a trimis mingea în poartă după mai puţin de nouă secunde de la startul partidei. Di Marco a egalat cu 10 minute înainte de pauză. Barak şi Zacagni au înscris pentru veronezi în repriza a doua şi i-au administrat lui Napoli cea de-a şasea înfrângere a sezonului.



Sampdoria a legat a doua victorie la rând în Serie A după succesul de la Parma. Golurile au venit în prima repriză. Yoshida a deschis scorul după o gafă mare în defensiva gazdelor. Balde Keita a dublat avantajul Sampdoriei cu o execuţie elegantă şi a stabilit scorul final. Valentin Mihăilă a fost trimis pe teren în ultimul sfert de oră, dar nu a mai putut schimba nimic, iar Parma a ajuns penultima în Serie A.

Răzvan Marin a fost integralist pentru Cagliari, care a ajuns la şase înfrângeri consecutive. Mattia Destro a înscris şi a ajuns la şapte goluri în acest campionat. Naingolan a avut şansa egalării pentru sarzi (36), dar a ratat ţinta. La final, preşedintele lui Cagliari l-a reconfirmat în funcţie pe antrenorul Di Francesco.

Afla mai multe despre: juventuslazioserie a 

viewscnt
Articole similare