Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus a învins-o pe Sampdoria la scor de neprezentare. Cristiano Ronaldo a înscris în stilul său caracteristic

VIDEO | Juventus a învins-o pe Sampdoria la scor de neprezentare. Cristiano Ronaldo a înscris în stilul său caracteristic

Serie A

Comentarii

Campioana Juventus a început noul sezon din Serie A cu dreptul. Elevii lui Andrea Pirlo au învins fără drept de apel formaţia pregătită de Claudio Ranieri, scor 3-0.

Sampdoria s-a dovedit nepregătită pentru a rezista în faţa unei formaţii de talia grupării din Torino. Kulusevski a deschis scorul pentru ”Bătrâna Doamnă” în minutul 13, într-o repriză în care oaspeţii nu au jucat mai nimic.

Ranieri a făcut nu mai puţin de trei schimbări la pauză iar jocul părea să poată lua o altă turnură. Juve a liniştit însă apele prin controlul posesiei iar golul lui Bonucci, din minutul 79, a risipit aproape orice emoţie. Cireaşa de pe tort a venit spre finalul partidei, când starul Cristiano Ronaldo a dus scorul la 3-0, încununând astfel o partidă în care a fost extrem de activ.

LIVE VIDEO | Juventus - Sampdoria 3-0 (Kulusevski 13, Bonucci 79, Ronaldo 89)


Min. 89 GOOOOL JUVENTUS! Cristiano Ronaldo duce scorul la 3-0 printr-o execuţie impecabilă.

Min. 85 Audero reuşeşte o intervenţie miraculoasă şi evită ca scorul să capete proporţii.

Min. 84 Szczesny are un reflex incredibil, la o fază la care cea mai mică imprecizie ar fi putut să o readucă pe Sampdoria în meci.

Min 79 GOOOOL JUVE! Fundaşul central al lui Juventus, Leonardo Bonucci, duce scorul la 2-0!

Min. 76 Cristiano Ronaldo şutează puternic dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25-30 de metri pe centrul porţii. Mingea este boxată cu oarecare dificultate de Audero.

Min. 71 Abia introdus pe teren, De Sciglio a fost foarte aproape să înscrie. Şutul său deviat s-a dus milimetric pe lângă bară.

Min. 70 Ranieri epuizează schimbările la Sampdoria. Verre îl înlocuieşte pe Bonazzoli, iar Damzgaard pe Thorsby.

Min. 66 Prima schimbare la Juventus! Frabotta este înlocuit de De Sciglio. Fundaşul stânga al lui Juve a jucat bine, fiind schimbat cel mai probabil pentru că a încasat un cartonaş galben.

Min. 58 Cristiano Ronaldo ajunge din nou într-o ipostază de finalizare. CR7 şutează cu stângul, din întoarcere, din careu, însă execuţia sa este destul de modestă.

Min. 54 Frabotta (Juventus) vede cartonaşul galben.

Min. 53 Cristiano Ronaldo trage periculos către poarta Sampdoriei de la aproximativ 22 de metri, uşor în stânga atacului lui Juventus, însă mingea care se ducea pericolus este deviată în corner.

Min. 46 Claudio Ranieri a făcut nu mai puţin de trei schimbări la pauză: Quagliarella a intrat în locul lui Leris, Ramirez l-a înlocuit pe Depaoli şi Yoshida pe Tonneli.

Pauză!

Min. 13: GOOOLLL JUVE!!!! Dejan Kulusevski plasează perfect un şut la colţul lung, fără speranţe pentru Audero.

Min. 4 Tonelli (Sampdoria) vede cartonaşul galben.


Echipele de start: 

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo, Frabotta - Kulusevski, Rabiot, McKennie, Ramsey - Cristiano Ronaldo

Sampdoria: Audero - Berezynski, Colley, Tonelli, Auguello - Depaoli, Thorsby, Ekdal, Leris, Jankto - Bonzzoli 

Ziua este închisă de meciul campioanei. Juventus - Sampdoria se joacă de la 21:45, în direct la Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: serie astranieri 

viewscnt
Articole similare