Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus a obţinut prima victorie a sezonului la mai mult de un gol diferenţă. Inter, start perfect de sezon în Serie A. REZUMATELE ZILEI AICI

VIDEO | Juventus a obţinut prima victorie a sezonului la mai mult de un gol diferenţă. Inter, start perfect de sezon în Serie A. REZUMATELE ZILEI AICIgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Juventus a obţinut prima victorie a sezonului la mai mult de un gol diferenţă. A fost ratarea uriaşă şi golul în meciul cu SPAL. Ramsey nu a reuşit să trimită mingea în poartă dintr-o situaţie incredibilă. Imediat, Pjanic a deschis scorul cu un şut fabulos. În partea a doua, Khedira a ratat şi el surprinzător. Golul a venit după o centrare perfectă a lui Dybala şi o reluare a lui Cristiano Ronaldo. A fost şi sărbătoarea lui Buffon, care a depăşit recordul lui Maldini: 903 prezenţe în campionat pentru portarul lui Juve.

Inter are un start perfect de sezon în Serie A. Echipa lui Conte a bifat pe terenul Sampdoriei a şasea victorie în primele şase etape. Primele două goluri au fost ciudate. Două şuturi ale lui Sensi care l-au întâlnit pe Alexis Sanchez. Unul neintenţionat, celălalt ratat, şi ambii jucători s-au ales cu câte o reuşită în cont. După ce a marcat primul său gol pentru Inter, Sanchez a bifat şi primul cartonaş roşu,. A simulat imediat după reluare şi a fost trimis la cabine. Jankto a readus-o pe Sampdoria în meci cu un gol frumos. Doar şase minute au sperat gazdele. Galiardini a închis tabela, iar Inter este gata pentru înfruntarea cu Barcelona din UEFA Champions League.

Cu Vlad Chiricheş integralist, Sassuolo a retrăit coşmarul de acum trei etape de pe terenul Romei. A încasat patru goluri din partea Atalantei în primele 35 de minute ale meciului. Papu Gomez a fost omul meciului. a deschis scorul cu o acţiune individuală superbă şi a făcut 3-0 după una colectivă la fel de frumoasă. Între reuşitele sale, a punctat şi Gossens. Dezastrul neroverzilor a fost desăvârşit de Zapata. În partea a doua, Defrel a marcat golul de onoare al gazdelor.

CLASAMENT SERIE A

Afla mai multe despre: juventusinter,  

viewscnt
Articole similare