Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus Bucureşti - Dinamo 0-2. "Câinii" se revanşează pentru înfrângerea din tur şi ajung la trei victorii la rând

VIDEO | Juventus Bucureşti - Dinamo 0-2. "Câinii" se revanşează pentru înfrângerea din tur şi ajung la trei victorii la rând

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a învins, marţi seară, cu scorul de 2-0, ultima clasată, Juventus Bucureşti, într-un meci disputat pe arena din Voluntari, în etapa a zecea din play-out.

Mihai Popescu (64) şi Dan Nistor (72) au înscris golurile echipei pregătite de Florin Bratu, care s-a revanşat astfel pentru eşecul suferit în tur, scor 1-2 în "Ştefan cel Mare".

În urma acestei victorii, a treia la rând, Dinamo a ajuns la 44 de puncte şi are 12 puncte avans faţă de FC Botoşani, în fruntea play-out-ului. Juventus rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte, la şapte puncte de prima poziţie aflată deasupra zonei retrogradării.

LIVE VIDEO | Juventus Bucureşti - Dinamo 0-2 (M. Popescu 64', Nistor 72')

Min. 72: Gooooooooool, Dinamo! Nistor duce scorul la 2-0, cu o execuţie frumoasă din interiorul careului, după o pasă a lui Hanca.

Min. 64: Gooooooooooool, Dinamo! Mihai Popescu deschide scorul cu o lovitură de cap

Min. 59: Ocazie importantă irosită de Hanca. Mijlocaşul lui Dinamo a şutat slab, peste poartă, dintr-o poziţie ideală.

Pauză pe arena "Anghel Iordănescu", după o repriză cu ritm şi ocazii de ambele părţi, dar fără goluri.

Min. 37: Bară, Juventus! Veteranul Marian Constantinescu scapă singur cu Penedo, dar nimereşte bara.

Min. 17: Şansă bună şi pentru Popa, care a plasat balonul sub bară, după o pasă a lui Hanca, dar Drăghia a scos în corner.

Min. 13: Dublă ocazie a lui Hanca! Nistor trimite o pasă excelentă pentru Hanca, în dreapta, iar mijlocaşul dinamovist şutează în portar, după care mingea îi revine, dar nici de această dată nu reuşeşte să înscrie, trimiţând în plasa laterală.

A început partida de la Voluntari, după un minut de reculegere ţinut în memoria lui Cristian Ţopescu, moment umbrit de fanii dinamovişti, care nu s-au putut abţine şi au scandat împotriva rivalilor.

Echipele de start: 

Juventus: Drăghia - Kardes, Leca, Wallace, D. Popescu - Balgiu, V. Gheorghe (A. Ilie 67') - Drăghici, Băjenaru, Nicoară - M. Constantinescu (C. Ciobanu 82').
Rezerve: Stoian - Acolatse, Ciobanu, Petre, Neacşu, Simion, Alexandru.

Dinamo: Penedo - Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu - Palic (Dudea 70'), Mahlangu, Nistor - Hanca, Popa (Pesic 80'), Salomao.
Rezerve: Muţiu - Pesic, Şerban, Dudea, Maric, Romera Navarro, Longher.

Cea de-a patra întâlnire directă din acest sezon între Juventus Bucureşti şi Dinamo se joacă astăzi, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport. Până acum, două meciuri s-au încheiat cu un rezultat aşteptat de toată lumea. Alb-roşii s-au impus în primele două partide cu acelaşi scor, 3-0, apoi, Juventus a produs una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Ligii I. Echipa pregătită de Marius Baciu a câştigat în Ştefan cel Mare, scor 2-1, la finalul lunii martie.

  • LIVE VIDEO Juventus Bucureşti - Dinamo, marţi, de la 21:00, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Juventus nu traversează cea mai bună perioadă, iar în acest moment are patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate. În această serie neagră, echipa pregătită de Marius Baciu a obţinut şi o victorie, 1-0, în deplasarea de la FC Voluntari. Meciul cu Dinamo este ultima şansă pentru Juventus Bucureşti de a mai spera în acest sezon la salvarea de la retrogradare. Nou promovata este la şase puncte în spatele echipei de pe locul de baraj, Gaz Metan, şi la şapte de prima echipă aflată deasupra liniei roşii, Concordia Chiajna.

LIVE VIDEO Juventus Bucureşti - Dinamo, marţi, de la 21:00, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

În etapa trecută, Dinamo şi-a respectat statutul şi s-a impus în derby-ul pentru primul loc din play-out, scor 2-0, cu FC Botoşani. Astfel, în urma acestui succes, "câinii" lui Florin Bratu au un avans liniştitor de 9 puncte în fruntea clasamentului.

 

Afla mai multe despre: juventusdinamoliga 1concordia chiajnaplay out 

viewscnt
Articole similare