Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Cagliari 3-1. Victorie lejeră pentru campioana Italiei

VIDEO | Juventus - Cagliari 3-1. Victorie lejeră pentru campioana Italiei
Comentarii

Formaţia Juventus Torino a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Cagliari, în etapa a XI-a a campionatului Italiei. Dybala (1), Bradaric (38 - autogol) şi Cuadrado (87) au punctat pentru Juventus, în timp ce pentru Cagliari a înscris Pedro (36).

Torinezii nu au avut probleme în a-şi securiza victoria, mai ales că şi-au făcut viaţa uşoară. Dybala a marcat foarte rapid primul gol al serii, dar Pedro a surprins asistenţa reuşind să restabilească egalitatea în minutul 36. 

Juve a revenit imediat în meci cu ajutorul lui Brdaric, care şi-a trimis mingea în propria poartă. Pe final, Cuadrado a punctat pentru 3-1, la capătul unui contraatac şcoală încheiat cu pasa decisivă a lui Cristiano Ronaldo.

Trupa lui Allegri are 31 de puncte după 11 meciuri şi are şase puncte peste locul 2, Inter Milano. Cagliari, cu 13 puncte ocupă poziţia a 12-a.

Etapa viitoare se joacă Milan-Juve, marele derby al campionatului italian. Cagliari joacă în deplasare la Spal.


LIVE  | Juventus - Cagliari 3-1 (Dybala 1, Brdaric aut, Cuadrado - Joao Pedro)

Echipele de start

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Benatia, De Sciglio - Betancur, Pjanic, Matuidi - Dybala, Cristiano, D.Costa

Cagliari: Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin - Brdaric, Ioniţă, Barella - Castro - Pavoletti, Joao Pedro


Final de meci: 3-1 pentru Juve

Min 86: Juve marchează al treilea gol! Cuadrado punctează pentru 3-1. Contraatac rapid al gazdelor şi pasă decisivă pentru Cristiano Ronaldo

Min 46: A început repriza a doua

Pauză

Min 39: Goool Juve! Cu ajutorul lui Brdaric, care deviază în propria poartă, Juve trece din nou în avantaj. Merit mare pentru Douglas Costa

Min 37: Gooool Cagliari! Joao Pedro restabileşte egalitatea

Min 1: A început meciul de la Torino. Dybala deschide scorul, după ce i-a ameţit pe fundaşii lui Cagliari. S-a apelat la tehnologia VAR, dar în cele din urmă reuşita a fost validată


LIVE VIDEO | Juventus - Cagliari, de la 21:30, în direct la Telekom Sport 4

Bătrâna Doamnă traversează o formă de zile mari şi este neînvinsă în cele 13 meciuri disputate în acest sezon, în toate competiţiile. O singură remiză, 1-1 cu Genoa în urmă cu două etape, şi nu mai puţin de 12 succese a obţinut Juventus în acest sezon. Principalul artizan al formei bune a lui Juventus este Cristiano Ronaldo, care are şapte goluri şi cinci pase decisive în actuala stagiune.

După un început ezitant în tricoul noii sale echipe, portughezul şi-a regăsit forma de la Real Madrid şi mai are nevoie de doar două goluri pentru a-l egala pe golgheterul la zi din Serie A, polonezul Krzysztof Piatek.

LIVE VIDEO | Juventus - Cagliari, de la 21:30, în direct la Telekom Sport 4

Înaintea meciului de sâmbătă seară, Juventus este lider în campionatul Italiei, cu 28 de puncte, la trei puncte avans de Napoli, care a jucat deja în această etapă. La rândul său, Cagliari ocupă poziţia a 12-a, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: cristianoronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare