Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus este vechea şi noua campioană a Italiei. "Bătrâna doamnă", al 9-lea scudetto la rând. Ronaldo a marcat cu Sampdoria, dar a ratat un penalty

VIDEO | Juventus este vechea şi noua campioană a Italiei. "Bătrâna doamnă", al 9-lea scudetto la rând. Ronaldo a marcat cu Sampdoria, dar a ratat un penalty

Serie A

Comentarii

Juventus a învins-o pe Sampdoria, 2-0 şi a devenit pentru a noua oară consecutiv campioana Italiei. Cristiano Ronaldo a marcat doar o dată, dar avea oportunitatea de a se apropia mai multe de Ciro Immobile, însă a ratat de la punctul cu var.

  • Rezultatele de duminică din Serie A: Bologna - Lecce 3-2, AS Roma - Fiorentina 2-1, Cagliari - Udinese 0-1, SPAL - Torino 1-1, Hellas Verona - Lazio 1-5, Juventus - Sampdoria 2-0.

VIDEO | Juventus - Sampdoria 2-0

ECHIPELE DE START

  • Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro - Rabiot, Pjanic, Matuidi - Cuadrado, Dybala, Ronaldo
  • Sampdoria: Audero - Chabot, Yoshida, Tonelli - Depaoli, Linetty, Jankto, Thorsby, Augello - Ramirez, Quagliarella

Min. 89: Cristiano Ronaldo a avut şansa de a se apropia de Ciro Immobile, însă a trimis în bara transversală din penalty. 

Min. 67: GOL Juventus! Ronaldo şutează, portarul respinge în faţă, iar Bernardeschi împinge mingea în poartă. 

Min. 45+7: GOL Juventus! Cristiano Ronaldo înscrie din pasa lui Pjanic şi a ajuns la 31 de goluri marcate în acest sezon. 


Rezumat Bologna - Lecce (3-2)

Juventus - Sampdoria, duminică, 22:45, Telekom Sport 1

Sezonul 2010-2011 este ultimul în care Juventus nu a cucerit titlul în Serie A. Lo Scudetto a fost câştigat atunci, pentru a 18-a oară, de AC Milan, Inter şi Napoli terminând pe podium.

După acel sezon, s-a instalat supremaţia juventină. Juve a cucerit titlurile pe bandă rulantă, iar duminică poate intra în posesia celui de-al 9-lea trofeu consecutiv în Serie A.

Gruparea pentru care Serie A a devenit exact ce e Bundesliga pentru Bayern Munchen, Juventus joacă în direct la Telekom Sport 1 contra Sampdoriei.

Cu două etape înainte de final, şi un meci mai puţin disputat, Juve are cinci puncte peste Atalanta, ocupanta locului doi în Serie A. Atalanta şi-a asigurat, pentru al doilea sezon consecutiv, calificarea în grupele Champions League dar nu mai poate face nimic în privinţa titlului de campioană. Doar o minune poate schimba direcţia care pare una foarte clară: Lo Scudetto ajunge din nou în braţele Bătrânei Doamne.

Cu o victorie contra Sampdoriei, Juve este pentru a 9-a oară la rând campioană în Serie A. La fel se va întâmpla şi în cazul unei remize, ceea ce face ca Ronaldo şi compania să se pregătească deja de sărbătorea trofeului.

Partida dintre Juventus şi Sampdoria poate fi urmărită duminică, de la ora 22:45, în direct la Telekom Sport 1.

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro; Matuidi, Bentancur, Rabiot; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo

Sampdoria:Audero; Bereszynski, Yoshida, Chabot, Augello; Jankto, Depaoli, Thorsby, Linetty; Gabbiadini, Quagliarella

 

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare