Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Fiorentina 2-1. Torinezii au câştigat al optulea titlu consecutiv şi al 35-lea din istorie

VIDEO | Juventus - Fiorentina 2-1. Torinezii au câştigat al optulea titlu consecutiv şi al 35-lea din istorie

Juventus

Comentarii

Juventus a încheiat seria slabă de trei meciuri fără victorie şi s-a impus în partida de pe propriul teren cu Fiorentina, scor 2-1. Alex Sandro şi Pezzella, cu un autogol, au adus victoria torinezilor.

Meciul a început prost pentru Juventus, iar Fiorentina a deschis scorul încă din minutul 6, prin Milenkovic. Alex Sandro a egalat înainte de pauză cu o lovitură spectaculoasă de cap. Imediat după startul reprizei secunde, torinezii au trecut în avantaj prin autogolul lui Pezzella.

În urma acestui rezultat, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Juventus a cucerit titlul de campioană pentru a opta oară la rând şi pentru a 35-a oară în istorie.


Juventus - Fiorentina 2-1
Au marcat: Alex Sandro '37, Pezzella (autogol) '53 / Milenkovic '6

Echipele de start:

  • Juventus: Szczesny - Cancelo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro - Can, Pjanic, Matuidi - Cuadrado, Ronaldo, Bernardeschi
  • Fiorentina: Lafont - Milenkovic, Pezzella, Ceccherini - Chiesa, Dabo, Veretout, Benassi, Hancko - Simeone, Mirallas

Min. 53 - GOOOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo îşi depăşeşte în viteză un adversar, apoi centrează în faţa porţii, unde Pezzella are o intervenţie neglijentă şi îşi trimite mingea în propria poartă

Min. 37 - GOOOOOL Juventus! Alex Sandro egalează cu o lovitură spectaculoasă de cap

Min. 6 - GOOOOOOL Fiorentina! Milenkovic profită de o serie de greşeli din apărarea torinezilor şi deschide scorul


O victorie în faţa Fiorentinei înseamnă că Juve va deveni din nou campioana Italiei. Pare însă puţin pentru elevii lui Max Allegri, afectaţi serios de eliminarea suferită în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în faţa unei echipe mai slab cotate precum Ajax Amsterdam.

Pentru duelul cu Fiorentina de sâmbătă, Allegri (ameninţat deja cu demisia) nu va putea conta pe portarul Mattia Perin şi nici pe fundaşii Giorgio Chiellini şi Martin Caceres, în timp ce Douglas Costa şi Paolo Dybala sunt incerţi. Probabil că antrenorul italian va apela la câteva rotaţii, ceea ce înseamnă că João Cancelo, Rodrigo Betancur, Sami Khedira şi Moise Kean ar putea fi titulari.

De partea celălaltă, Vincenzo Montella are tot lotul la dispoziţie pentru acest duel, dacă nu cumva vor interveni accidentări de ultimă oră.

La ultimele trei confruntări directe, Juve s-a impus de fiecare dată fără să primească gol. Ultima reuşită a formaţiei Viola într-un duel cu Juve datează din ianuarie 2017, atunci când Fiorentina a şi câştigat de altfel partida. Pe terenul lui Juve, Fiorentina s-a impus însă ultima dată în 2015 într-un meci de Cupă.

Cele două formaţii sunt despărţite în clasament de nu mai puţin de 44 de puncte, chiar dacă Fiorentina ocupă doar locul 10. Echipa lui Montella a marcat 46 de goluri în 32 de etape, în timp ce Juve a înscris de 65 de ori în 32 de meciuri. Cristiano, aflat la trei lungimi de undă în spatele lui Quagliarella, ar putea fi titular în acest duel.

Echipe probabile

  • Juventus: Szczeny - Cancelo, Bonucci, Rugani, Spinazzola - Pjanic, Betancur, Khedira - Kean, Manduzkic, Ronaldo
  • Fiorentina:  Lafont - Milenkovic, Pezzella, Vitor Hugo - Chiesa, Gerson, Benassi, Veretout, Biraghi - Muriel, Simeone

Afla mai multe despre: juventus - fiorentina 

viewscnt
Articole similare