Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Genoa 1-1. Andrei Radu a blocat-o pe "Bătrâna Doamnă", CR7 a mai stabilit un record

VIDEO | Juventus - Genoa 1-1. Andrei Radu a blocat-o pe "Bătrâna Doamnă", CR7 a mai stabilit un record

Serie A

Comentarii

Juventus Torino a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, împotriva echipei Genoa, formaţie la care portarul român Andrei Ionuţ Radu a fost integralist, în etapa a noua din Serie A.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul, în minutul 18, la câteva minute după ce nimerise bara. La golul de 1-0. Andrei Radu a avut o intervenţie stângace, iar starul portughez a profitat şi a înscris golul cu numărul 400, în campionat. Cristiano Ronaldo este, de altfel, primul jucător care ajunge la 400 de goluri, în primele cinci campionate ale Europei.

La cinci minute de la deschiderea scorului, atacantul portughez a fost cât pe ce să reuşească dubla, însă Andrei Radu s-a revanşat şi a intervenit excelent. În partea secundă, Genoa şi-a îmbunătăţit jocul, iar evoluţia oaspeţilor a fost răplătită în minutul 67. Besa a restabilit egalitatea, Genoa marcând primul gol pe terenul lui Juventus după cinci ani. Până la final, "Bătrâna Doamnă" a alergat după golul victorios, însă Andrei Radu a dat siguranţă porţii lui Genoa.

S-a terminat 1-1, iar Juventus a făcut astfel primul pas greşit din acest sezon, în toate competiţiile, după zece victorii la rând. Dacă se impunea, Juventuis îşi egala recordul de nouă victorii în start de campionat. Ultima dată s-a întâmplat în 2005-2006, în perioada Calciopoli.

Chiar şi aşa, echipa antrenată de Allegri rămâne lider în Serie A, cu 25 de puncte, la şapte puncte avans de Napoli, care nu şi-a jucat meciul de etapă. Genoa este a zecea în Serie A, cu 13 puncte.

VIDEO | Juventus - Genoa 1-1 (Cristiano Ronaldo 18', Bessa 67')

Echipele de start:

Juventus: Szczesny - J. Cancelo, Bonucci, Benatia, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Cuadrado, Mandzukic, Ronaldo
Rezerve: Pinsoglio, Perin, De Sciglio, Chiellini, Dybala, Douglas Costa, Barzagli, Kean, Emre Can, Rugani, Bernardeschi.

Genoa: I. Radu - Biraschi, Romero, Criscito - P. Pereira, Romulo, Sandro, Lazovic - Bessa - Kouame, Piatek.
Rezerve: Marchetti - Lapadula, Pandev, Medeiros, Hiljemark, Rolon, Mazzitelli, Omeonga, Gunter, Zukanovic, Lakicevic, L. Lopez.


Final de meci.

Min. 76: Ocazie Juventus: Dybala reia bine din interiorul careului, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Radu.

Min. 67: Gol Genoa! Evoluţia foarte bună pe care oaspeţii o au în repriza secundă este răsplătită, iar Daniel Bessa reuşeşte egalarea, după o greşeală colectivă în apărarea lui Juventus.

Min. 53: Ocazie Genoa. Piatek şutează din din afara careului, la colţul scurt, dar Szczesny intervine bine şi scoate în corner.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză la Torino.

Min. 23: Paradă Ionuţ Radu! De această dată, portarul român are o intervenţie foarte bună în faţa lui Cristiano Ronaldo.

Min. 18: Gol Juventus! Cristiano Ronaldo deschide scorul, din apropiere, după ce Ionuţ Radu nu a reuşit să respingă.

Min. 14: Cristiano Ronaldo nimereşte bara.

Min. 10: O primă intervenţie a lui Ionuţ Radu în faţa lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a reluat din cădere, dar internaţionalul român de tineret a reţinut balonul fără probleme.

Min. 3: Cristiano Ronaldo şutează de la mare distanţă, dar şi la mare distanţă de poarta lui Radu.

Min. 1: A început jocul.


Juventus este cea mai în formă echipă a Europei la momentul actual. Este singura care a câştigat toate meciurile oficiale jucate în această stagiune. Au fost 10 până acum. Opt în Serie A şi două în grupele Champions League. Ronaldo a contribuit şi el la aceste victorii cu 4 goluri înscrise. Mai puţine totuşi decât cele reuşite pentru genovezi de Piatek, omul care a impresionat pe toată lumea în acest debut de campionat.

  • LIVE VIDEO | Juventus - Genoa, sâmbătă, 19:00, Telekom Sport 2

Polonezul a marcat de nouă ori în şapte partide disputate până acum de Genoa şi este primul fotbalist din istoria Serie A care reuşeşte să marcheze în fiecare dintre etapele jucate de la startul sezonului. În poarta celor de la Genoa ar putea să apară Ionuţ Radu. Căpitanul naţionalei U21 a României, calificată la Euro 2019, a fost titular în ultimele două partide de campionat ale formaţiei sale iar antrenorul Juric ar putea să mizeze din nou pe el şi împotriva campioanei Italiei.

Afla mai multe despre: juventusgenoaronaldopiatekionuţ radu 

viewscnt
Articole similare