Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Lazio 1-3. Al şaselea trofeu pentru Ştefan Radu. Lazio câştigă Supercupa Italiei

VIDEO | Juventus - Lazio 1-3. Al şaselea trofeu pentru Ştefan Radu. Lazio câştigă Supercupa Italieigalerie foto
Comentarii

Fundaşul român a fost integralist în partida jucată la Riyadh. Echipa lui Simone Inzaghi a obţinut a doua victorie în faţa campioanei în această lună. Precedentul succes fusese obţinut în Serie A, tot cu 3-1.

Meciul a avut loc pe King Saud University Stadium, arenă care găzduieşte meciurile de pe teren propriu ale echipei saudite Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu. Golurile învingătorilor au fost marcate de Luis Alberto ’16, Senad Lulic ’73 şi Danilo Cataldi ‘90+5. Pentru Juventus a înscris Paulo Dybala, în minutul 45. În minutul 90+4, de la Juventus a fost eliminat Bentancur. Juventus este deţinătoarea titlului în Serie A, iar Lazio Roma este câştigătoarea Cupei. Pentru Lazio este a cincea Supercupă a Italiei, după cele câştigate în 1998, 2000, 2009 şi 2017. Ştefan Radu a obţinut trofeul cu Lazio în 2009, 2017 şi 2019.


Juventus şi Lazio se vor întâlni pe King Saud University Stadium din Riyadh, Arabia Saudită, în Supercupa Italiei, pe stadionul pe care-şi dispută de obicei meciurile echipa Al Hilal. 

Partida poate fi urmărită în format live score pe www.telekomsport.ro, iar începutul meciului este programat la 18:45. 

Din punct de vedere al statisticii, Juventus conduce, după ce a câştigat opt supercupe, în timp ce Lazio a cucerit doar patru. 

De asemenea, în ultimele 10 meciuri directe nu s-a înregistrat nicio remiză, iar scorul este de 7-3 pentru  "Bătrâna Domană", în toate competiţiile. 

Echipament special pentru Juventus

La Riyadh, fotbaliştii campioanei Italiei vor purta un echipament special, inscripţionat cu caligrafie arabă. Site-ul clubului din Torino informează că modelul a fost creat în colaborare cu aristul caligraf, Shaker Kashgari. 

"Vrem să aducem un tribut acestei forme de artă tradiţională. Astfel, Juventus dovedeşte încă o dată că este aproape de fanii din întreaga lume”, a declarat oficialul lui Juventus, Giorgio Ricci. 

Afla mai multe despre: supercupa italieijuventus laziojuventuslaziolive juventus laziolive supercupa italiei 

viewscnt
Articole similare