Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Napoli 4-3. Nebunie totală la Torino! Juve a condus cu 3-0. Napoli a reuşit să egaleze! Koulibaly îşi dă autogol în prelungiri

VIDEO | Juventus - Napoli 4-3. Nebunie totală la Torino! Juve a condus cu 3-0. Napoli a reuşit să egaleze! Koulibaly îşi dă autogol în prelungiri

Serie A

Comentarii

Juventus şi Napoli au oferit un meci absolut senzaţional! Juve a condus cu 3-0, dar Napoli a avut puterea să egaleze. În mod incredibil, Juventus a obţinut victoria după autogolul lui Koulibaly din prelungiri.

Danilo, Higuain şi Cristiano Ronaldo au făcut, după o oră de joc, 3-0 pentru Juventus, iar meciul părea încheiat. La modul în care s-a jucat, chiar şi campionatul părea decis, în condiţiile în care Juventus rezolva de o asemenea manieră un astfel de derby.

Doar că Napoli şi-a revenit incredibil. Manolas, Lozano şi Di Lorenzo au marcat de trei ori în 15 minute, iar trupa lui Ancelotti a egalat la trei. 

Pentru ca show-ul să fie total, în final, Juventus a reuşit să câştige graţie unui autogol şocant marcat de Koulibaly. Fundaşul lui Napoli a vrut să degajeze, dar a lovit mingea cu tibia şi balonul s-a dus direct în vinclu.

VIDEO | Juventus - Napoli 4-3 (Danilo 16, Higuain 19, Ronaldo 62, Koulibaly ag 90+2 / Manolas 66, Lozano 68, Di Lorenzo 81)

ECHIPELE DE START:

JUVENTUS: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Costa, Higuain, Ronaldo

NAPOLI: Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam - Callejon, Allan, Zielinski, Insigne - Ruiz - Mertens

Min. 90+2: GOOOL JUVENTUS! Koulibaly îşi dă un autogol incredibil. Juventus primeşte un cadou nesperat.

Min. 81: GOOOL NAPOLI! Nebunie totală la Torino! Napoli revine fantastic. Di Lorenzo face 3-3.

Min. 68: GOOOL NAPOLI! Lozano face 3-2 şi Napoli reintră în meci.

Min. 66: GOOOL NAPOLI! Manolas reduce din handicap.

Min. 62: GOOOL JUVENTUS! Cristiano Ronaldo îl învinge pe Meret cu un şut din interiorul careului.

Min 19: GOOOL JUVENTUS! Torinezii se distanţează rapid, după reuşita lui Gonzalo Higuain.

Min. 16: GOOOL JUVENTUS! Danilo înscrie, după un contraatac senzaţional purtat de Douglas Costa.

Napoli, în continuare cu Carlo Ancelotti pe bancă, a câştigat unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din prima etapă din Serie A, 4-3 pe terenul celor de la Fiorentina. În schimb, Juventus a deschis noul sezon cu o victorie la limită, 1-0, la Parma. 

Chiar dacă Maurizio Sarri nu va putea sta pe bancă nici la această partidă, din cauza unor probleme medicale, va fi primul test important pentru fostul antrenor de la Napoli. Dacă în prima etapă nu a intrat niciunul dintre noile transferuri, este de aşteptat ca cel puţin unul dintre noi veniţi să intre încă din primul minut. În schimb, la oaspeţi poate debuta cea mai nouă achiziţie, mexicanul Herving Lozano. 

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Daniele Orsato.

ECHIPELE PROBABILE 

Juventus (4-3-3): Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Rabiot - Douglas Costa, Higuain, Cristiano Ronaldo
Absenţi: Pjaca, Perin

Napoli (4-2-3-1): Meret - Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Zielinski - Jose Callejon, Fabio Ruiz, Insigne - Mertens
Absenţi: Milik 

Afla mai multe despre: juventusnapoliserie a 

viewscnt
Articole similare