Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Porto 3-2, 4-4 la general! "Dragonii" elimină "Bătrâna Doamnă" din Liga Campionilor datorită golurilor marcate în deplasare

VIDEO | Juventus - Porto 3-2, 4-4 la general! "Dragonii" elimină "Bătrâna Doamnă" din Liga Campionilor datorită golurilor marcate în deplasare
Comentarii

FC Porto a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor deşi a pierdut la Torino, 3-2. La general, dubla s-a terminat 4-4, iar portughezii au profitat de faptul că au marcat mai multe goluri în deplasare. În tur, la Porto, Juventus a pierdut cu 2-1.

LIVE VIDEO | Juventus - Porto 3-2 (Chiesa 49, 63, Rabiot 118 / Oliveira 19-pen, 116), 4-4 la general

Echipele de start:

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Demiral, Alex Sandro - Cheisa, Arthur, Rabiot, Ramsey - Ronaldo, Morata

Porto: Marchesin - Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi - Corona, Oliveira, Uribe, Otavio - Marega, Taremi       

Min. 120+5 - FINAL! Juventus e eliminată din Liga Campionilor de Porto! Portughezii câştigă datorită golurilor marcate în deplasare, partida terminându-se cu scorul de 4-4. Porto a marcat mai multe goluri în deplasare şi de aceea a obţinut biletele pentru sferturile de finală.


Min. 118 - GOOOOOOLLLLLL JUVENTUS! Rabiot înscrie şi el, cu capul, după un corner!


Min. 116 - GOOOOOOOOOLLLL PORTO! Sergio Oliveira marchează din lovitură liberă!


Min. 105 - S-a terminat prima repriză de prelungiri, fără mari ocazii, doar o fază la care Cristiano Ronaldo a cerut penalty, dar arbitrul Kuipers nu a dat.


Min. 90+7 - Meciul intră în prelungiri!


Min. 90+2 - Ocazie Juventus! Bară! Cuadradro trage cu efect din interiorul careului, în bară!


Min. 90+1 - GOL ANULAT JUVENTUS! Morata înscrie cu un şut fără speranţe pentru portar, dar reuşita sa e anulată pentru ofsaid!


Min. 86 - Ocazie Porto! Marega trage în plasa laterală din careu!


Min. 63 GOOOOL Juventus! Cuadrado a centrat la a doua bară, iar Chiesa a făcut 2-1 cu capul. 

Min. 62 Juventus atacă în valuri. Ronaldo a reluat slab cu capul, iar Marchesin a respins. 

Min. 56 Ce fază! Chiesa a scăpat spre poarta adversă, a trecut de Marchesin, a rămas cu poarta goală, dar Pepe a apărut din spate şi l-a blocat. Mingea atinsă în ultimă instanţă de apărător a lovit bara şi s-a dus în corner. 

Min. 54 Eliminare la Porto! Taremi e eliminat pentru al doilea galben, după ce a lovit mingea după fluierul arbitrului. 

Min. 49 GOOOL Juventus! Chiesa şutează superb în vinclu, iar golul e validat după consultarea VAR. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+4 - Pauză la Torino!


Min. 45+2 - Ocazie Porto! Oliveira trage de la distanţă, însă pe direcţia lui Szczesny, care reuşeşte să prindă mingea.


Min. 27 - Ocazie Juventus! Morata preia în careu după ce un adversar a sărit pe sub minge în faţa sa, dar Marchesin e la post şi blocheză şutul atacantului spaniol.


Min. 19 - GOL PORTO! Sergio Oliveira transformă cu siguranţă penalty-ul şi deschide scorul!


Min. 17 - Penalty pentru Porto! Demiral îl faultează în careu pe Taremi, iar arbitrul Kuipers nu stă pe gânduri şi indică punctul cu var.


Min. 6 - Ocazie Porto! Taremi trage pe jos din interiorul careului, după o centrare venită din stânga, Szczesny respinge excelent! Apoi, Taremi reuşeşte să lovească din nou mingea, cu capul, din respingerea portarului, dar loveşte transversala!


Min. 3 - Ocazie Juventus! Cuadrado îl serveşte excelent, din dreapta, în mijlocul careului, pe Morata, care loveşte cu capul, dar trimite mingea pe direcţia lui Marchesin! Portarul lui Porto respinge!


Min. 1 - A început meciul!


Juventus a fost o amintire a formaţiei de altădată, în stagiunea curentă. Campioana Italiei din ultimii 9 ani a ajuns la al 3-lea antrenor în ultimii 3 ani, iar lipsa de experienţă a lui Pirlo pare să se fi văzut deja. Echipa torinezilor are o bază de jucători trecuţi de 30 de ani, iar tineri precum Kulusevski, Demiral, De Ligt sau McKennie mai au de aşteptat până să se acomodeze.

Însă aceştia au avut desigur nevoie de o perioadă de acomodare, în timp ce mulţi dintre fotbaliştii experimentaţi ai echipei au fost afectaţi de accidentări. Astfel, forma italienilor nu a fost cea mai bună şi, pentru prima oară în ultimiii 10 ani, pare că Juventus nu va lua titlul, fiind la 10 puncte de liderul Inter, cu un meci mai puţin jucat decât formaţia lui Conte.

Juventus - FC Porto LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, de la ora 22:00

”Bătrâna doamnă” a cucerit Serie A în fiecare dintre ultimele 9 sezoane, dar nu a mai pus mâna pe Liga Campionilor din 1996, deşi a disputat de atunci alte cinci finale. Astfel, target-ul principal al torinezilor rămâne Liga Campionilor, iar o eliminare prematură în faţa lui Porto ar putea fi începutul sfârşitului pentru Pirlo.

Juventus - FC Porto LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, de la ora 22:00

De cealaltă parte, nici Porto nu traversează un sezon bun. Pe locul 2 în campionat, la 10 puncte de liderul Sporting, jucătorii lui Conceicao au reuşit o mare surpriză în tur, împotriva italienilor. Conducând la un moment dat cu 2-0, dacă meciul s-ar fi încheiat cu acel scor, portughezii ar fi fost favoriţi.

Însă Chiesa a reuşit un gol crucial în deplasare pentru torinezi, iar sarcina lui Porto s-a îngreunat. Mai mult, Porto a fost eliminată şi din semifinalele Cupei Portugaliei de către Braga, iar şansele câştigării unui trofeu de către ”dragoni” în acest sezon par minime. Astfel, accederea cel puţin în sferturile Champions League, eliminând-o pe Juventus pe drum, ar putea distrage atenţia de la forma slabă din competiţiile interne.

Echipe probabile:

Juventus:
Szczesny- Cuadrado, Bonucci, Demiral, Sandro- Chiesa, Rabiot, McKennie, Ramsey- Morata, Ronaldo

Porto:
Marchesin- Manafa, Pepe, Mbemba, Zaidu- Oliveira, Uribe, Otavio, Corona- Taremi, Marega

Afla mai multe despre: fc portojuventusliga campionilor 

viewscnt
Articole similare