Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Juventus, un nou pas greşit fără Cristiano Ronaldo în teren. Atalanta a pierdut cu Verona! Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO Juventus, un nou pas greşit fără Cristiano Ronaldo în teren. Atalanta a pierdut cu Verona! Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Juve s-a împiedicat de Benevento, într-un meci în care nu a evoluat Cristiano Ronaldo.

Juventus a călcat din nou greşit în Serie A, în meciul din deplasare cu Benevento. Fără Cristiano Ronaldo, menajat, Morata a fost responsabil cu golul pentru Bătrâna Doamnă. Spaniolul a punctat pentru a şasea oară în acest sezon în toate competiţiile. Fără Ronaldo, Juve a disputat trei meciuri în acest sezon de Serie A şi nu a câştigat niciunul!

La trei zile după victoria senzaţională de pe Anfield, Atalanta a cedat acasă cu Verona. Zaccagni a scos un penalty pentru oaspeţi, iar Veloso a deschis scorul la Bergamo. În final, situaţia s-a inversat. Veloso a pasat, iar Zaccangni a punctat pentru 2-0. Bergamascii ar putea încheia etapa în afara primelor 10, iar Verona nu a pierdut cu Milan, Juventus şi Atalanta în primele nouă etape de campionat.

Vlad Chiricheş a avut o după amiază de coşmar în derby-ul pe care Sassuolo l-a pierdut fără drept de apel cu Inter. Căpitanul naţionalei a greşit la prima reuşită a lui Inter, înscrisă de Alexis Sanchez după doar patru minute de joc. Zece minute mai târziu, Chiricheş şi-a dat autogol. Cu câteva minute înainte de pauză, fundaşul român s-a accidentat şi a fost înlocuit. Gagliardini a stabilit scorul final în repriza secundă, iar Inter a urcat pe locul al doilea în clasament, ocupat înaintea etapei de Sassuolo.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare