Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus, victorie în stil italian în primul meci al sezonului din Serie A. Campioana a fost salvată de căpitan

VIDEO | Juventus, victorie în stil italian în primul meci al sezonului din Serie A. Campioana a fost salvată de căpitan

Serie A

Comentarii

Juventus a câştigat meciul din deplasare, cu Parma, 1-0, în prima etapă a noului sezon din Serie A.

Campioana Juventus a câştigat în cel mai pur stil italian în meciul de deschidere al noului sezon de Serie A.

Giorgio Chellini a înscris unicul gol al partidei cu Parma, în minutul 21. Apoi, Bătrâna Doamnă a îngheţat confruntarea de pe Stadio Ennio Tardini. 

Gazdele nu şi-au creat ocazii mari de gol, iar la poarta cealaltă Cristiano Ronaldo a fost cel mai periculos jucător. Parma - Juventus s-a încheiat 0-1.


VIDEO | Parma - Juventus 0-1
A marcat: Chiellini 21'

ECHIPELE DE START

  • Parma: Sepe - Laurini, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo - Barilla, Brugman, Hernani - Kulusevski, Inglese, Gervinho 
  • Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Pjanic, Khdeira, Matuidi - Douglas Costa, Higuain, Cristiano Ronaldo 

Min. 21: GOL Juventus! Chiellini deschide scorul pentru campioana Italiei. 


Campioana în exerciţiu deschide "balul" din Serie A pe terenul celor de la Parma. Un prim meci la care Maurizio Sarri nu va sta pe bancă, mai multe informaţii puţin mai jos. 

Parma, care a terminat pe o poziţie decentă, locul 14, din statutul de nou-promovată nu a avut mari pierderi în această vară şi a reuşit să îşi aducă câteva nume importante în compartimentele deficitare. Roberto Inglese a revenit pentru încă un sezon la Parma, sub formă de împrumut de la Napoli. Tot împrumutat este şi brazilianul Hernani, de la Juventus. 

În schimb, Juventus s-a întărit considerabil. De Ligt, Danilo, Luca Pellegrini, Demiral, Rabiot, Ramsey sunt cele mai importante nume care au ajuns pe Allianz Stadium în această vară, dar "bătrâna doamnă" a intrat şi în cursa pentru Neymar, pentru care se luptă cu granzii Real Madrid şi Barcelona. Joao Cancelo, Spinazzola şi Moise Kean au plecat de la Juventus, iar oficialii campioanei vor să  mai scape şi de un atacant până la finalul perioadei de transferuri. 

Probleme mari pentru Sarri. Câte meciuri va rata antrenorul lui Juventus din cauza pneumoniei

“Sarri a fost supus unei investigaţii medicale suplimentare astăzi, care au arătat o îmbunătăţire a stării sale. Pentru a se reface total după ce a avut pneumonie în ultimele zile, antrenorul nu vas ta pe bancă la primele două meciuri din Serie A, cu Parma şi Napoli”, se arată pe site-ul grupării italiene.

ECHIPE PROBABILE 

Parma (4-3-3): Sepe - Laurini, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo - Hernani, Brugman, Barilla - Kulusevski, Inglese, Gervinho 
Absenţi: Kucka

Juventus (4-3-3): Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Rabiot - Douglas Costa, Dybala, Cristiano Ronaldo
Absenţi: Pjaca, Perin

Afla mai multe despre: parmajuventusserie a 

viewscnt
Articole similare