Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kadetten Schaffhausen - Dinamo Bucureşti 28-28. Remiză spectaculoasă la debutul "câinilor" în noua ediţie a Ligii Campionilor

VIDEO | Kadetten Schaffhausen - Dinamo Bucureşti 28-28. Remiză spectaculoasă la debutul "câinilor" în noua ediţie a Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a remizat joi, în deplasare, cu formaţia elveţiană Kadetten Schaffhausen, scor 28-28 (14-15), în primul meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kuduz 6 goluri şi Bannour 5.

Celelalte meciuri ale primei etape se vor juca sâmbătă şi duminică, între Cehovskie – Orlen Wisla Plock şi IFK Kristianstad – GOG.

"Câinii" au început mai slab meciul, dar şi-au revenit în a doua jumătate a primei reprize, când s-au distanţat pentru prima dată la două goluri, 9-7. Aceasta a fost de altfel cea mai mare diferenţă înregistrată pe tabelă în tot meciul.

Până la pauză a fost însă echilibru. Dinamoviştii au avut un singur gol avantaj, 15-14.

Şi în a doua repriză s-a mers umăr la umăr. Kadetten a preluat din nou conducerea în minutul 19, iar finalul a fost cu emoţii. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică în ultimul minut, după ce Alouini a văzut cartonaşul roşu. Au menţinut însă rezultatul de egalitate şi miercuri vor juca următorul meci din grupă, pe teren propriu, cu suedezii de la Kristianstad, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare