Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kane nu e sigur că mai prinde echipa după ce a văzut Ajax - Tottenham 2-3 :) Va juca sau nu în finală? Reacţia avută la final

VIDEO | Kane nu e sigur că mai prinde echipa după ce a văzut Ajax - Tottenham 2-3 :) Va juca sau nu în finală? Reacţia avută la final
Comentarii

Harry Kane a fost marele absent al lui Tottenham în semifinala cu Ajax, dar chiar şi fără golgheterul ei Spurs a reuşit calificarea în marea finală. Accidentat în meciul tur cu City, din sferturi, Kane a reluat alergările şi speră că va fi apt la ora finalei de pe 1 iunie.

Totuşi, atacantul a glumit precizând că nu mai e atât de sigur că va prinde echipa după ce Lucas Moura a marcat un hat-trick în returul cu Ajax. Iată cum a reacţionat Kane după victoria superbă de la Amsterdam.



"După ce Lucas a marcat al doilea gol, nu ne mai gândeam că o să mai marcăm. După ce Jan Vertonghen a lovit bara, am zis: asta este, nu este ziua noastră!

[...] Am găsit calea pentru a învinge pe Ajax, deşi au fost mai buni. Asta arată valoarea echipei. Mai este un meci, finala, în iunie. Să ne bucurăm de această ictorie şi să ne pregătim pentru acel meci.
 
(Mai sunt trei săptămâni până pe 1 iunie. Vei fi apt, aceasta este marea întrebare?) Din fericire, recuperarea a decurs bine până acum. Am început alergările în această săptămână, de aceea am putut să sprintez la final. Vom vedea. Până acum totul este bine, sunt în grafic şi sper să joc. Mai sunt câteva săptămâni până atunci.

(n.r. Moura) A reuşit un hatrick, a bătut pe Ajax în semifinale. Trebuie să mă antrenez mai bine"
, a declarat Harry Kane imediat după Ajax - Tottenham 2-3.

Afla mai multe despre: harry kanetottenham 

viewscnt
Articole similare