Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Karius! Karius!" De Gea, ironizat de jucătorii Realului după meciul de la International Champions Cup

VIDEO | "Karius! Karius!" De Gea, ironizat de jucătorii Realului după meciul de la International Champions Cup
Comentarii

Portarul echipei Manchester United, David De Gea, a fost ironizat de Marco Asensio, la finalul meciului dintre formaţia britanică şi Real Madrid, disputat în cadrul International Champions Cup.

"Karius! Karius! Karius!", i-a strigat Asensio coechipierului său din echipa naţională a Spaniei. Mijlocaşul Realului a făcut referire la erorile făcute de David De Gea în meciul cu Portugalia, din grupele Cupei Mondiale, pentru care goalkeeper-ul spaniol a fost comparat la vremea respectivă cu Loris Karius, autor al unor greşeli impardonabile în finala Ligii Campionilor de la Kiev.

De Gea nu a gustat gluma lui Asensio şi nu a schiţat nici măcar un zâmbet, asemenea celorlalţi jucători aflaţi în jur, însă cei doi s-au îmbrăţişat amical.

David De Gea a apărat impecabil în sezonul trecut pentru Manchester United şi a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei. La turneul final din Rusia, însă, portarul a avut evoluţii dezamăgitoare şi a avut nevoie de 205 minute pentru a reuşi prima sa paradă. În primele trei jocuri, disputate în faza grupelor, De Gea a încasat patru goluri, din tot atâtea şuturi pe spaţiul porţii.

Gafele care i-au atras comparaţia cu Loris Karius a făcut-o în prima partidă disputată de Spania la Cupa Mondială. Portarul lui Manchester United a scăpat printre mâini mingea şutată de Cristiano Ronaldo la al doilea gol al Portugaliei, iar apoi a fost prost poziţionat la lovitura liberă executată de acelaşi Ronaldo, în finalul meciului, care a stabilit rezultatul final, 3-3.

În vârstă de 27 de ani, a fost la un pas de a se transfera la Real Madrid în vara anului 2015, dar transferul portarului a picat din cauza unei erori administrative.

Afla mai multe despre: kariusde geaasensio 

viewscnt
Articole similare