Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Karius nu se mai face bine! Fostul portar al lui Liverpool şi-a înscris un nou autogol de cascadorii râsului

VIDEO | Karius nu se mai face bine! Fostul portar al lui Liverpool şi-a înscris un nou autogol de cascadorii râsului
Comentarii

Loris Karius (26 de ani) nu îşi mai revine după gafele comise în final UEFA Champions League, pe când evolua în tricoul lui Liverpool. Portarul german şi-a înscris un nou autogol de cascadorii râsului într-un meci amical.

Finala împotriva lui Real Madrid şi-a lăsat o amprentă adâncă în mintea lui Karius, pentru că portarul german a mai gafat şi după ce a fost împrumutat în Turcia, la Beşiktaş. Ultima "performanţă" a goalkeeper-ului a venit într-un meci amical disputat de Beşiktaş împotriva celor de la Altinordu. 

O simplă centrare i-a pus bătăi de cap fostului "cormoran". El nu a reuşit să reţină balonul, pe care l-a scăpat în poartă. Amicalul dintre cele două echipe s-a terminat cu scorul de 2-2. 

Loris Karius este încă jucătorul lui Liverpool 

Loris Karius a fost adus de Jurgen Klopp în 2016 pentru doar 6,2 milioane de euro, pentru a fi înlocuitorul lui Simon Mignolet în poarta lui Liverpool. După gafele în finala Ligii Campionilor, pierdută de "cormorani" împotriva lui Real Madrid, Liverpool l-a achiziţionat pe Alisson, dar Karius a rămas sub contract cu echipa din Premier League. 

În 2018, el a fost împrumutat pentru doi ani la Beşiktaş. Evoluţiile slabe, dar şi pretenţiile financiare îi vor face pe turci, cei la mai probabil, să nu îl cumpere definitiv pe portar, care ar urma să revină la Liverpool, acolo unde s-ar "bate" cu veteranul Adrian pentru a fi rezerva lui Alisson Becker. 

  • Cinci milioane de euro este cota lui Loris Karius, potrivit transfermarkt.com
  • 47 de goluri a primit Karius în 49 de meciuri în tricoul lui Liverpool 

Afla mai multe despre: kariusgafaautogol 

viewscnt
Articole similare