Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kayserispor, cât pe ce să o învingă pe Beşiktaş. Silviu Lung a primit un gol stupid în ultimul minut

VIDEO | Kayserispor, cât pe ce să o învingă pe Beşiktaş. Silviu Lung a primit un gol stupid în ultimul minut
Comentarii

Kayserispor, echipa lui Silviu Lung Jr. şi a lui Cristi Săpunaru, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, contra formaţiei Beşiktaş, în etapa a 24-a din campionatul Turciei.

Beşiktaş a smuls un egal în ultimul minut regulamentar al întâlnirii, după golul lui Caner Erkin. Fundaşul stânga al formaţiei din Istanbul a încercat să centreze din flancul stâng, de la aproximativ 30 de metri, dar niciun jucător nu a reuşit să ajungă la mingea trimisă de Erkin, iar Silviu Lung s-a văzut, la rândul său, învins.

 

 

Kravets (57) şi Turuc (62) au marcat pentru Kayserispor, iar celălalt gol al oaspeţilor a fost reuşit de Hutchinson, în minutul 37.

Portarul Silviu Lung Jr. şi fundaşul Cristian Săpunaru au fost integralişti la Kayserispor, care urcă pe locul al şaptelea, cu 32 de puncte. Beşiktaş rămâne pe poziţia a treia, cu 41 de puncte.

Într-un alt meci disputat sâmbătă după-amiază în Superliga Turciei, Bursaspor a învins Sivasspor, scor 3-2. Iasmin Latovlevici a fost trimis în teren la Bursaspor în minutul 82 şi a dat un assist la golul victoriei, din minutul 90+5.

Afla mai multe despre: kayserispor 

viewscnt
Articole similare