Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kepa i-a recâştigat încrederea lui Sarri! Paradele senzaţionale ale portarului după scandalul din finala Cupei Ligii

VIDEO | Kepa i-a recâştigat încrederea lui Sarri! Paradele senzaţionale ale portarului după scandalul din finala Cupei Ligii

Chelsea

Comentarii

Kepa Arrizabalaga a trecut rapid peste scandalul cu Maurizio Sarri din finala Cupei Ligii şi, chiar dacă a fost lăsat un meci pe bancă de tehnicianul italian, în ultima partidă din campionat a arătat de ce este cel mai scump portar din istorie.

Kepa Arrizabalaga, portarul pentru care Chelsea a plătit vara trecută 80 de milioane de euro, a revenit în primul "11" al lui Chelsea după ce a fost lăsat pe bancă în derby-ul cu Fulham, ca urmare a scandalului dintre el şi Maurizio Sarri de la finala Cupei Ligii cu Manchester City. 

Spaniolul nu a părut afectat de statutul de rezervă pe care l-a avut cu Spurs şi i-a recâştigat încrederea lui Sarri cu Fulham. Deşi era să o comită, portarul a avut câteva intervenţii care i-au asigurat victoria lui Chelsea. Vezi mai jos performanţa lui Kepa din meciul cu Fulham, câştigat de Chelsea cu 2-1. 

La finala Cupei Ligii, după cele 120 de minute, Sarri a vrut să îl schimbe pe Kepa pentru ca Caballero să fie portarul de la penalty-uri. Spaniolul, însă, a făcut un scandal imens şi nu a vrut să iasă, iar Chelsea a pierdut finala la loviturile de departajare. 

Afla mai multe despre: kepachelseasarri 

viewscnt
Articole similare