Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "King" James, meci magnific: 44 de puncte, capac şi aruncare decisive! Cleveland a preluat conducerea cu Indiana

VIDEO | "King" James, meci magnific: 44 de puncte, capac şi aruncare decisive! Cleveland a preluat conducerea cu Indiana

NBA

Comentarii

Cleveland Cavaliers are 3-2 la general în seria cu Indiana Pacers după un nou meci extraordinar făcut de LeBron James, cel mai bun baschetbalist al planetei la ora actuală. Acesta a încheiat partida cu 44 de puncte, 10 recuperări şi 8 assist-uri, reuşind totodată aruncarea decisivă, care a stabilit scorul final: 108-105.

Alarmantă pentru Cleveland este însă prestaţia tuturor celorlalţi jucători, care nu reuşesc să se ridici nici măcar la jumătate din nivelul liderului lor. Astfel, cu excepţia lui Kyle Korver (18 puncte), restul jucătorilor au dezamăgit din nou: J.R. Smith (0 puncte în 32 de minute!) şi Kevin Love (11 puncte în 37 de minute). De asemenea, toţi cei patru veniţi de pe bancă, Nance, Green, Hood şi Clarkson au combinat împreună 18 puncte. 

LeBron James a avut totodată şi un capac decisiv la Victor Oladipo la faza premergătoare aruncării sale.

În alte meciuri disputate azi-noapte, Houston s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Vest după 122 la 104 în meciul V cu Minnesota, OKC a rămas în joc după 107 la 99 cu Utah, iar Toronto a făcut 3-2 cu Washington, după 108-98 în propria arenă.

Afla mai multe despre: lebron jamesclevelandnbabaschet 

viewscnt
Articole similare