Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kinsey Wolanski a făcut-o din nou, dar acum a întrecut orice măsură. Tribut bizar pentru Kobe Bryant

VIDEO | Kinsey Wolanski a făcut-o din nou, dar acum a întrecut orice măsură. Tribut bizar pentru Kobe Bryant

Diverse

Comentarii

Kinsey Wolanski, modelul care a intrat pe teren la finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, Tottenham - Liverpool 0-2, este protagonista unui nou clip viral pe internet.

Îmbrăcată din nou extrem de sumar, americanca de 23 de ani şi-a făcut de această dată apariţia pe pârtie, în timpul Mondialelor de schi alpin din Austria, şi a afişat un mesaj în memoria legendarului baschetbalist: "RIP Kobe. 24, #legend".

Wolanski i-a păcălit pe organizatori şi a pătruns pe pârtie în timp ce italianul Alex Vinatzer concura la slalom. Ea a creat confuzie, după ce a trecut peste linia de sosire înaintea italianului şi a oprit astfel cronometrul mai devreme. "Oh, boy, se pare că am o nouă prietenă. Locul 6 la Schladming şi probabil una dintre cele mai bune fotografii de final de până acum", a notat sportivul italian, pe pagina sa de Instagram.

 

 

Totuşi, americanca s-a lovit şi de o mulţime de critici, pentru modul în care a ales să îl omagieze pe Kobe Bryant.

 

Kobe Bryant a murit după ce elicopterul său s-a prăbuşit

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. În elicopter se aflau nouă persoane. Nu a existat niciun supravieţuitor.

Afla mai multe despre: wolanski 

viewscnt
Articole similare