Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kiriţă şi Lupu fac haz de necazul dinamoviştilor. Cum comentează venirea lui Prunea: "E New Dinamo de şapte ani"

VIDEO | Kiriţă şi Lupu fac haz de necazul dinamoviştilor. Cum comentează venirea lui Prunea: "E New Dinamo de şapte ani"

Dinamo București

Comentarii

Nimeni nu mai crede în Dinamo, nici măcar legendele clubului. Prunea a declarat că îi va readuce pe "câini" în elită din funcţia de manager general al clubului.

"Un alt proiect, un alt antrenor, new Dinamo de şapte ani. Doamne ajută, să fie bun proiectul acesta. Florin e normal să revină acasă, îmi pare bine pentru el că a revenit, pentru că până la urmă foştii dinamovişti trebuie să revină acasă. Dar la Dinamo nu o să fie linişte nici când luăm campionatul, aşa că să ne aşteptăm şi în acest campionat la ceva ce noi, până la urmă, dinamoviştii sperăm să fie un proiect bun.

Ionuţ Negoiţă trebuie să vorbească, să spună ceva, să liniştească suporterii, pentru că echipa asta fără suporteri nu există. Nu o să facă niciodată performanţă fără suporterii dinamovişti alături. Mai jos de atât nu cred, pentru că avem doi ani de când suntem în play-out" , a declarat Giani Kiriţă.

"Acum, după venirea lui Prunea, se schimbă culorile. O să jucăm mai mult în negru. Nu ştiu ce va putea să facă, fiindcă nu îl văd să aducă bani de acasă. Cred că cel mai bun rău pentru Dinamo era Rednic" , a spus Dănuţ Lupu.

Afla mai multe despre: kiritadinamo 

viewscnt
Articole similare