Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Klopp a izbucnit în urma victoriei cu Atletico! Neamţul a fost întrebat despre decizia lui Simeone de a nu îi strânge mâna: ”Nu eşti o persoană bună”

VIDEO | Klopp a izbucnit în urma victoriei cu Atletico! Neamţul a fost întrebat despre decizia lui Simeone de a nu îi strânge mâna: ”Nu eşti o persoană bună”
Comentarii

În urma victoriei cu Atletico Madrid, scor 3-2, Jugen Klopp a izbucnit la interviul de după meci, fiind iritat de întrebarea unui reporter.

Liverpool a reuşit să câştige duelul de foc, de pe Wanda Metropolitano, împotriva lui Atletico Madrid. ”Cormoranii” au condus cu 2-0, au fost egalaţi, dar au reuşit să preia conducerea din nou, pe final de meci. Cu formaţia lui Diego Simeone în inferioritate numerică, Liverpool a reuşit să ţină de reuzltat şi să revină pe Merseyside cu toate punctele.

În urma fluierului final, Jurgen Klopp a vrut să îi strângă mâna omologului său, însă Simeone a fugit la vestiar fără să-l salute pe neamţ. Deşi tehnicianul lui Liverpool nu a fost prea deranjat de gestul argentinianului, Klopp a izbucnit la întrebarea unui jurnalist, care, după meci, insinua că neamţul a fost nervos după refuzul lui Simeone.

Klopp a izbucnit în urma victoriei cu Atletico!

Situaţia cu Diego, trebuie să spun, am vrut sa îi strâng mâna, dar a fugit. Puteam să mă întorc, dar am rămas acolo. Eram emoţional, şi el la fel, dar nu cred că a făcut ceva greşit. Nu sunt foarte fericit nici cu reacţia mea, dar nici asta nu cred că a fost prea rea.

Când ne vedem data viitoare, sigur vom da mâna. Nu a fost nimic între noi nici în timpul meciului, nu am vorbit în timpul partidei. El e condus de emoţii şi nu cred că e o surpriză pentru nimeni, şi eu sunt la fel. Însă, în aceasta seara, am fost amândoi calmi, pe parcursul unui meci foarte intens.

(n.r. Ai fost nervos la sfârşitul meciului, pentru că ai vrut să dai mâna cu Simeone, dar el nu?) Nu am fost deloc nervos, haide, nu sunt un idiot, să pui o astfel de întrebare... Nu am fost deloc nervos. Aruncă o privire, daca vrei sa scrii o ştire despre asta, pot sa înţeleg.

Am vrut să îi strâng mâna, el nu, în momentul acela, pot sa înţeleg, fugea înauntru, el e emoţional, eu sunt emoţional şi tu nu eşti o persoană bună, pentru că vrei să faci o ştire din asta. Ai zis că eram nervos, când eram nervos? Acum sunt nervos, că mi-ai pus întrebarea asta”, a fost reacşia lui Klopp, în urma victoriei de la Madrid.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilorjurgen kloppdiego simeoneatletico liverpoolklopp simeone 

viewscnt
Articole similare