Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Klopp e în război cu englezii de Boxing Day. "Ceea ce faceţi e o crimă!" Ce l-a supărat la culme pe managerul lui Liverpool

VIDEO | Klopp e în război cu englezii de Boxing Day. "Ceea ce faceţi e o crimă!" Ce l-a supărat la culme pe managerul lui Liverpool

Premier League

Comentarii

În mod tradiţional, în Premier League e etapă pe 26 decembrie, de Boxing Day. Nouă meciuri sunt programate, iar ceea ce l-a scos din minţi este programarea ulterioară a meciurilor din campioant.

Jurgen Klopp e supărat pe englezi şi de sărbători. Mai exact pe organzatorii care forţează multe dintre echipele din Premier League să joace la un interval mai mic de 48 de ore. de Boxing Day şi pe 28 decembrie sau pe 27 şi pe 29 decembrie. Klopp a ameninţat în toamnă nu va participa la meicul cu Aston Villa din Cupa Ligii pentru că a fost programat la o zi distanţă de semifinala de la mondialul cluburilor. 

"Niciunul dintre antrenori nu are vreo problemă cu Boxing Day. Niciunul dintre noi! Dar să joci pe 26 şi pe 28 este o crimă! Nu ai niciun motiv pentru care să le oferi echipelor mai puţin de 48 de ore pentru a juca un nou meci în Premier League. 

Corpul are nevoie de o perioadă anume ca să-şi poată reveni şi să joace din nou. Asta spune şţiinţa, dar noi ignorăm acest lucru complet", a declarat Klopp. Liverpool joacă de Boxing Day cu Leicester, iar pe 29 decembrie cu Woverhampton. 

"Anul acesta nouă nu ni s-a întâmplat. Noi jucăm pe 26 şi pe 29 şi e....ne simţim ca în vacanţă", a declarat Klopp. 

City este între echipele care au meci programt într=un interval mai scurt de 48 de ore. Manchester City joacă pe 27 decembrie cu Wolverhapton, iar pe 29 cu Sheffield United. 

"Cred că City a ridicat ştacheta incredibil de mult. Pe noi ne-a ajutat asta şi am încercat să ţinem pasul cu ei.  Au schimbat felul în care se desfăşoară lupta pentru titlu", a mai spus Klopp. 

Afla mai multe despre: klopp 

viewscnt
Articole similare