Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Koeman nu ştie cum îl cheamă pe selecţionerul României, dar ştie cine este Ianis Hagi: ”Este un jucător bun”

VIDEO | Koeman nu ştie cum îl cheamă pe selecţionerul României, dar ştie cine este Ianis Hagi: ”Este un jucător bun”

Fotbal

Comentarii

Astăzi s-a stabilit componeţa grupelor de la EURO 2020. Dacă se va califica, România se va duela cu Olanda, Ucraina şi Austria.

După evenimentul care a avut loc la Bucureşti, antrenorul olandezilor a surprins la interviuri. Acesta a recunoscut că nu ştie numele selecţionerului României, dar ştie cine e numărul zece al naţionalei noastre.

”Numărul 10? Este fiul lui Hagi, nu? Da, l-am văzut jucând, este un jucător bun, va fi un fotbalist bun până la urmă”, a spus Ronald Koeman.

Întrebat dacă este la curent cu faptul că România şi-a schimbat de curând antrenorul, Koeman a spus: ”Da, am auzit. Am uitat numele lui”. ”Mirel Rădoi”, l-a ajutat reporterul. ”Rădoi, de asemenea un fost fotbalist. Ok. Multă baftă la calificările din martie”, a mai adăugat antrenorul Olandei.

Pentru a se califica la Euro-2020, tricolorii trebuie să treacă de Islanda (26 martie) şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria (31 martie), ambele dueluri urmând a se disputa în deplasare.

Turneul final al Campionatului European va avea loc în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: ronald koemanselectioner olanda 

viewscnt
Articole similare