Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Krim Ljubljana - SCM Râmnicu Vâlcea 28-28. Meci foarte echilibrat în Slovenia. Campioana României speră în continuare la calificare

VIDEO | Krim Ljubljana - SCM Râmnicu Vâlcea 28-28. Meci foarte echilibrat în Slovenia. Campioana României speră în continuare la calificare

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a remizat, sâmbătă, pe terenul celor de la Krim Ljubljana din Slovenia, scor 28-28 (12-13) într-un meci din etapa a 8-a din Liga Campionilor, Grupa Principală 2.

Râmnicu Vâlcea a ratat în ultimele secunde şansa unei victorii, care ar fi dus-o aproape de sferturile Ligii Campionilor. A fost 28-28 în deplasare cu Krim, în etapa a patra a Grupelor Principale, după ce campioana a condus la trei goluri în prima repriză şi după ce avut un gol avans cu cinci secunde înainte de finalul partidei.

Partida a început echilibrat, vâlcencele s-au desprins apoi, pentru ca finalul primei părţi să găsească echipa slovenă la un gol în faţă. În partea secundă s-a mers din nou cap la cap până spre final. Vâlcencele au avut două goluri avans cu patru minute şi jumătate înainte de final. S-a terminat însă egal după o lovitură de la 7 metri transformată de Krim în finalul jocului. Krim a acumulat cinci puncte şi este în continuare pe loc de sferturi, dar totul se va juca etapa viitoare în partida cu Savehof. 

Krim Ljubljana - SCM Râmnicu Vâlcea 28-28 (13-12 pauză)

Rezumatul meciului

 

Krim Ljubljana (Slovenia) şi Savehof (Suedia) sunt "cenuşăresele" Grupei Principale 2, fără victorie în cele trei meciuri disputate până acum, în partea a doua a grupelor. Cele două formaţii au câte 2 puncte, iar un eventual insucces în următoarea etapă le-ar reteza şansele la calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

  • LIVE VIDEO | Handbal Liga Campionilor F: Krim Ljubljana - SCM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, ora 20:00, la Telekom Sport 3

Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie ca SCM Râmnicu Vâlcea, campioana României, să se impună în sala din Ljubljana, iar Savehof să piardă meciul de acasă cu Buducnost. Astfel, în sferturi, alături de deja calificatele Gyor şi Brest, vor mai merge Buducnost şi SCM Râmnicu Vâlcea, care vor face zece, respectiv şase puncte, cu două etape înainte de final.

În tur, în sala "Traian", SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus fără probleme în faţa celor de la Krim, scor 31-16 (14-8), iar acest lucru le oferă campioanelor încrederea necesară în propriile forţe şi speranţele într-un nou succes, de data aceasta în Slovenia.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare