Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Kuzma a fost one-man show în NBA Rising Stars şi a intrat în istorie! Victoria a revenit Statelor Unite, după trei ani de aşteptare

VIDEO Kuzma a fost one-man show în NBA Rising Stars şi a intrat în istorie! Victoria a revenit Statelor Unite, după trei ani de aşteptare

NBA

Comentarii

Week-end-ul dedicat All-Star Game-ului din NBA a început cu duelul viitoarelor staruri ale baschetului american. Echipa Statelor Unite a câştigat cu 161-144 meciul cu echipa lumii. Ultima victorie obţinută de Team USA fusese în 2016. De atunci, Team World câştigase ultimele două dueluri. Kyle Kuzma, de la Lakers, a fost desemnat MVP-ul duelului care a avut loc în Charlotte.

Kuzma a fost omul serii în duelul tinerelor talente, cu 35 de puncte reuşite, urmat de Jayson Tatum, de la Celtics, cu 30 de puncte. Echipa lumii l-a avut în frunte pe Ben Simmons, cu 28 de puncte. Deşi era considerat unul dintre favoriţii la titlul de MVP, Luka Doncic a reuşit doar 13 puncte.
 
După această performanţă, Kuzma a intrat în istorie: a devenit al doilea jucător al lui Lakers care obţine trofeul MVP Rising Stars, după performanţa lui Eddie Jones, în 1995. Mai mult, Kuzma este jucătorul lui Lakers cu cele mai multe puncte în acest duel. Precedentul record îi aparţinea lui Kobe Bryant. 

 
Duminică dimineaţă, de la ora 3:00, Telekom Sport va transmite şi spectacolul All Star Saturday Night. Prima rundă va fi Skills Challenge, în care jucătorii îşi vor dovedi abilităţile tehnice. Favorit este Luka Doncic, însă Trae Young şi Jayson Tatum se anunţă nişte adversari dificili pentru tânărul de la Mavericks. Următoarea rundă va fi Three Point Contest. Cu un baschet în care se aruncă din ce în ce mai mult de trei puncte, aceasta este cea mai aşteptată rundă.  Cel mai bun shooter din ultimii ani, Stephen Curry, vedeta de la Golden State Warriors, este favorit să câştige acest premiu, dar cel mai periculos adversar pentru el se anunţă fratele Seth Curry, de la Portland Trail Blazers. La această rundă va participa şi veteranul Dirk Nowitzki, aflat la ultimul sezon în NBA.

Ultima rundă va fi Slam Dunk Contest. Pe vremuri acesta era cel mai aşteptat concurs al zilei de sâmbătă, dar în ultimii ani, starurile nu au mai participat, în încercarea de a se feri de accidentări. Cei patru concurenţi sunt Miles Bridges, John Collins, Hamidou Diallo şi Dennis Smith Jr, ultimul fiind şi favorit la această rundă.

Duminică noapte, toate starurile vor intra pe parchet. De la ora 3.00 vom urmări duelul dintre Team Lebron şi Team Giannis. Aşa cum se procedează pentru al doilea an la rând, s-a renunţat la vechiul Vest contra Est şi astfel vom vedea un meci al starurilor în care căpitanii, primii doi jucători cu cele mai multe voturi, îşi draftează coechipierii, selectaţi şi ei de asemenea prin vot.

Echipa lui Lebron James porneşte cu prima şansă, după ce starul lui Los Angeles Lakers i-a ales în formula de start pe Kevin Durant, Kawhi Leonard, Kyrie Irving şi MVP-ului sezonului trecut, James Harden. În echipa de start a grecului Giannis Antetokounmpo, pe lângă starul de la Bucks, se mai află Paul George, Joel Embiid, Stephen Curry şi favoritul din Spectrum Center, vedeta de la Hornets, Kemba Walker. În pauza meciului rapper-ul J.Cole va întreţine atmosfera.
 
În direct la Telekom Sport:
 
  • NBA All Star Saturday Night, duminică dimineaţă, ora 3:00, Telekom Sport 1
  • NBA All Star Game, luni dimineaţă, ora 3:00, Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: nba rising starskuzmateam usateam world 

viewscnt
Articole similare