Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kylian Mbappe, rege în Ligue 1! Francezul a marcat în secunda 8 a duelului cu Lille, din pasa de senzaţie a lui Leo Messi

VIDEO | Kylian Mbappe, rege în Ligue 1! Francezul a marcat în secunda 8 a duelului cu Lille, din pasa de senzaţie a lui Leo Messi

PSG

Comentarii

În a treia etapă a Ligue 1, Lille primea vizita PSG-ului. Fosta campioană a Franţei nu mai este ce era în urmă cu mai bine de un an, când câştiga campionatul, şi s-a trezit condusă după opt secunde, în urma unui gol de geniu al cuplului Mbappe/Messi.

Kylian Mbappe, rege în Ligue 1

Înconjurată de scandaluri constante, ba că Mbappe îl dă afară pe Neymar, ba că Messi vrea înapoi la Barca, PSG continuă în ciuda acestora să impresioneze pe gazon.

Cristoph Galtier a avut până acum parte de un început spectaculos de mandat, în care a reuşit să maximizeze aportul tripletei de aur a francezilor Messi - Mbappe - Neymar.

Primii doi dintre aceştia tocmai au colaborat la cel mai rapid gol din istoria din Ligue 1, după ce au egalat recordul stabilit Michel Rio în 1992.

Mbappe a punctat, din pasa de senzaţie a lui Messi, în secunda 8 a partidei, astfel că Lille a avut parte de prima atingere mingii când repunea de la mijloc după gol.

Sursă video: Prima Sport

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare