Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | L-a forţat Colţescu pe Mensah să provoace un penalty pentru CFR Cluj? Fază interesantă la meciul cu Sepsi

VIDEO | L-a forţat Colţescu pe Mensah să provoace un penalty pentru CFR Cluj? Fază interesantă la meciul cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj susţine că Sebastian Colţescu l-a forţat uşor pe Mensaj să-l faulteze pe Omrani în careu, la penalty-ul primi de CFR Cluj în prelungirile meciului cu Sepsi.

Campioana României s-a impus cu 3-1 în faţa lui Sepsi, iar ultimul gol a fost marcat dintr-o lovitură de la 11 metri, în prelungiri, după un fault al lui Mensaj asupra lui Omrani. Însă Cristi Balaj susţine că şi Sebastian Colţescu are aici o parte din vină, deoarece a fost poziţionat greşit şi l-a încurcat pe Mensaj. Fundaşul lui Sepsi ar fi fost astfel obligat să facă fault:

”Aici trebuie să discutăm şi să vorbim şi cu arbitrii, trebuie să vorbim şi despre poziţia arbitrului [...] Ce trebuie să fie atenţi arbitrii, să fie în afara suprafeţei de pedeapsă, să nu încurce jucătorii. Pentru că jucătorul care a atacat a întârziat şi pentru că a încercat să-l ferească pe arbitru [...] Arbitrul trebuia să fie în afara suprafeţei... Să nu încurci. Jucătorul a întârziat o fracţiune. Probabil că dacă nu întârzia acea fracţiune, ar fi adus piciorul mai aproape de minge. Dacă eşti prea aproape ceva, nu mai vezi în ansamblu. Distanţa ideală este de aproximativ 8-10 metri”, a comentat fostul mare arbitru, Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: cristi balajcfr 

viewscnt
Articole similare