Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | L-a iertat federaţia însă el nu s-a iertat. Gestul pe care Son l-a făcut la fiecare gol marcat cu Steaua Roşie

VIDEO | L-a iertat federaţia însă el nu s-a iertat. Gestul pe care Son l-a făcut la fiecare gol marcat cu Steaua Roşie

Fotbal

Comentarii

Son Heung-min a scăpat de suspendarea primită după ce i-a cauzat o fractură cu dislocare a gleznei drepte lui Andre Gomes, însă evenimentul a lăsat răni adânci în sufletul sud-coreeanului.

Atacantul a marcat de două ori pentru Tottenham, în această seară de Champions League, în meciul cu Steaua Roşie, iar după fiecare reuşită a mers în dreptul camerei de luat vederi şi i-a cerut scuze mijlocaşului portughez.

Federaţia engleză a anulat eliminarea lui Son Heung-min

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anulat, marţi, cartonaşul roşu acordat jucătorului echipei Tottenham, Son Heung-min, pentru că a “pus în pericol intregritatea fizică” a lui Andre Gomes la meciul cu Everton, scor 1-1, relatează bbc.com.

Decizia de anulare a eliminării a fost luată de o comisie independenă.

Mijlocaşul portughez al echipei Everton, Andre Gomes, a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte, după un duel cu atacantul sud-coreean Son la meciul cu Tottenham, din Premier League. Cu 10 minute înainte de finalul meciului, după un duel cu Son, Gomes s-a prăbuşit pe teren urlând de durere. Iniţial, sud-coreeanul a primit cartonaşul galben, însă, văzând gravitatea accidentării, arbitrul i-a acordat cartonaşul roşu. Son a izbucnit în plâns în momentul în care a văzut accidentarea gravă a portughezului, acesta din urmă fiind scos de pe teren pe targă şi transportat direct la spital.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: son heung-min 

viewscnt
Articole similare