Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | L-a luat pe Ionuţ Vînă, dar pregăteşte o adevărată bombă. Anunţul făcut de Gigi Becali: ”O să-l luăm şi pe el”. Este cotat la 1,8 milioane de euro

VIDEO | L-a luat pe Ionuţ Vînă, dar pregăteşte o adevărată bombă. Anunţul făcut de Gigi Becali: ”O să-l luăm şi pe el”. Este cotat la 1,8 milioane de euro

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat astăzi Ionuţ Vînă, pentru care a plătit 700.000 de euro şi spune că de la Viitorul ar putea veni încă un jucător.

FCSB se întăreşte în continuare de la Viitorul. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru transferul lui Ionuţ Vînă, dar este interesat de încă un jucător. Este vorba despre Bradley de Nooijer, jucător pe care l-a mai ofertat în această vară. Potrivit spuselor lui Gigi Becali, fundaşul stânga de 21 de ani negociază acum cu o altă echipă şi, dacă nu se înţeleg, va face o nouă ofertă pentru el:

”Mai este de De Nooijer, dar n-o să luăm toată echipa. Dacă am confirmarea, că negociază cu altcineva, dacă nu se înţelege, o să-l luăm şi pe De Nooijer. (n.r. despre faptul că Bogdan Andone mai cere jucători) Nu mai fac ce am făcut în anii trecuţi: ”hai să luăm repede, cantitate, cantitate” şi după aia nu mai ştiam cum să fac curăţenie anul următor. Acum e curăţenie şi nu mai fac greşeala de atunci. Ori luăm jucători valoroşi, ori nu luăm. Jucător care când îl bag, să funcţioneze. O să-l vedeţi pe Vînă, l-am băgat, funcţionează imediat. Păi de-aia iau de la Gică, ca so fie gata pregătiţi, ştiu sistemul, automatism. Automat, automat, merg pe bandă”, a declarat Gigi Becali.

Bradley de Nooijer este născut în Olanda, are 21 de ani, joacă fundaş stânga, dar poate evolua şi în centrul apărării. În acest moment, transfermarkt.com îl cotează la 1,8 milioane de euro. De Nooijer ar urma să acopere plecarea lui Junior Morais la Gaziantep Gazişehir.

 

viewscnt
Articole similare