Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La 15 ani e expert în diete şi trickshoturi!

VIDEO | La 15 ani e expert în diete şi trickshoturi!galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Campionul european la tenis de masă, Eduard Ionescu a avut în Pandemie cea mai productivă perioadă a lui: a slăbit 7 kilograme, s-a antrenat câte 3 ore zilnic, a citit cărţi în care a învăţat cum să-şi controleze anxietatea şi s-a apucat să gătească.

Are doar 15 ani şi o voinţă si o ambiţie de fier! Eduard Ionescu, campion european la tenis de masă, e un exemplu de urmat pentru mulţi adulţi!

Perioada aceasta am fost mai productiv ca niciodată, m-am antrenat 3 ore pe zi, am slăbit în jur de 7 kilograme. Am citit, m-am dezvoltat personal. Mama nu a fost de acord deloc cu dieta, cel puţin prima săptămână am avut certuri, dar, după vreo două săptămâni, s-a ambiţionat şi a început să ţină şi ea dietă”, a declarat campionul european în proba de dublu la tenis de masă.

După ore multe de antrenament, Edi se relaxează tot la masa de joc, exersând şi inventând trickshoturi. Şi, pentru că mâine este Ziua Mondială a Jongleriei, ne-a arătat de ce este în stare!

A concurat accidentat

Deşi e atât de tânăr, sportivul are acasă un loc plin de medalii şi trofee! Şi în sportul care i-a adus cele mai mari satisfacţii, Edi pune la fel de mult suflet ca în tot ceea ce face. A avut o accidentare gravă la umăr, care l-a ţinut departe de concursuri 5 luni, dar nu s-a gândit o secundă să renunţe, a concurat accidentat la picior şi cu un torticolis care i-a dat mari bătăi de cap.

M-am accidentat la antrenament, am încercat să concurez aşa, dar din nefericire în primele două zile n-am avut succes. În ultima zi mi-a trecut problema la gât şi am câştigat ultimele 3 meciuri”, a completat Eduard Ionescu.

Pe urmele fratelui

Edi a început tenisul la 6 ani, datorită fratelui său, care la rândul lui a practicat acest sport la nivel de performanţă, în prezent fiind profesor la această disciplină.

Am jucat tenis de masă 16 ani, de aici s-a inspirat şi Edi, avea o măsuţă în casă, se juca la masă, îmi fura paletele, îl luam după mine la sală, când era mic. De mic făcea 4, 5 ore de tenis de masă pe zi”, a declarat Bogdan Ionescu, fratele lui Eduard Ionescu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare