Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La 33 de ani, Deac e ca Ronaldo. Cum arată o parte din programul din sala de forţă pentru fotbalistul naţionalei şi al CFR-ului

VIDEO | La 33 de ani, Deac e ca Ronaldo. Cum arată o parte din programul din sala de forţă pentru fotbalistul naţionalei şi al CFR-ului
Comentarii

Ciprian Deac este asămănat de colegii săi cu starul lui Juventus Torino. FRF TV prezintă astăzi imagini inedite cu fotbalistul CFR-ului şi al echipei naţionale din sala de forţă.

După un meci cu FC Voluntari, Ciprian Deac şi-a dat jos tricoul pentru a-şi arăta fizicul plin de muschi. Fotbalistul a pus accent pe abdomentul său, arătând spre camera de filmat felul în care îşi lucrează ”pătrăţelele” la antrenamente. Din acel moment, fotbalistul CFR-ului a primit cu simpatie comparaţia din presă cu Cristiano Ronaldo.

FRF TV prezintă astăzi imagini inedite cu fotbalistul CFR-ului şi al echipei naţionale din sala de forţă. O parte din programul său din sală, la cei 33 de ani, arată spectaculos şi îl puteţi urmări ceva mai jos:

Deac, nu l-a impresionat însă şi pe Cornel Dinu, expertul Telekom Sport: ”Acest striptease masculin pe care îl face Deac e ceva... Este un corp cioplit de muşchi forţaţi, pe care e bine să-l ascunzi, în niciun caz să defilezi cu el pe terenuri. Acum este un apanaj al acestor săli de fitness care pe timpul nostru nu erau. Săli dotate foarte bine, dar nu este exclus să fie şi pastiluţe sau injectări pentru a da bine în faţa fetelor" - a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare