Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La ani lumină de Cristiano. Vinicius Junior s-a făcut de râs la prezentarea oficială la Real Madrid

VIDEO | La ani lumină de Cristiano. Vinicius Junior s-a făcut de râs la prezentarea oficială la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Atacantul brazilian Vinicius Junior, adus de Real Madrid de la Flamengo pentru 45 de milioane de euro, s-a făcut de râs la prezentarea oficială.

Transferat în urmă cu un an, Vinicius Junior a făcut pasul la Real Madrid abia în această vară, după ce a împlinit 18 ani. La prezentarea oficială, brazilianul în vârstă de 18 ani a fost copleşit de emoţii şi a stârnit amuzamentul celor câteva mii de fani care au venit să îl vadă.

 

 

În această vară, cei mai optimişti fani ai Realului au susţinut că echipa spaniolă nu trebuie să-i caute înlocuitor lui Cristiano Ronaldo, din moment ce a venit Vinicius Junior. Puştiul sud-american a mărturisit, însă, că jocul său seamănă, mai degrabă, cu cel al conaţionalului său Neymar, despre care a afirmat în mai multe rânduri că îl idolatrizează.

Vinicius a fost transferat de la Flamengo în vara anului 2017, fără să fi apucat să debuteze la echipa de seniori a clubului brazilian. Între timp, el a adunat 49 de prezenţe pentru echipa din prima ligă braziliană şi a reuşit să înscrie zece goluri şi să dea patru pase decisive.

Vinicius este cel de-al doilea jucător prezentat în această vară de Real Madrid, după Alvaro Odriozola. Nici fundaşul spaniol nu s-a descurat prea bine la prezentarea pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: viniciusreal madridprezentare 

viewscnt
Articole similare