Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La atac! Contra scoate toate armele. Ce spune selecţionerul despre posibila titularizare a lui Budescu şi Alibec

VIDEO | La atac! Contra scoate toate armele. Ce spune selecţionerul despre posibila titularizare a lui Budescu şi Alibec

Echipa națională

Comentarii

Fără Florin Andone, accidentat, Cosmin Contra mizează pe toţi atacanţii din lot înaintea dublei cu Suedia şi Spania. Reveniţi după o absenţă îndelungată de la echipa naţională, Denis Alibec şi Constantin Budescu ar putea fi surprizele selecţionerului.

 

"E clar că dacă vom avea aceeaşi atitudine ca la meciul cu Norvegia şi vom fi mai inspiraţi pe faza de atac, să marcăm mai multe goluri, e clar că putem să câştigăm fără probleme acest meci. 

Pregătesc meciul şi în funcţie de jucătorii care pot să surprindă adversarul şi pe care îi simt eu în formă la antrenamentele dinaintea jocului. Sper să fie toţi în formă.

O să îmi fie foarte greu să aleg primul 11

Mesajul este că învingând Suedia, la startul jocului cu Spania noi suntem calificaţi la Europene. Ăsta e singura realitate care este în momentul de faţă şi asta le voi transmite şi jucătorilor. 

După aia vom vedea dacă vom putea să ţinem de acel rezultat, ca să ne calificăm la Europene. Dar meciul important este cel cu Suedia", a declarat Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: contrabudescualibecromania 

viewscnt
Articole similare