Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "La capitolul ăsta..." Ricardo Grigore e sigur. Unde va câştiga Dinamo detaşat derby-ul cu FCSB

VIDEO | "La capitolul ăsta..." Ricardo Grigore e sigur. Unde va câştiga Dinamo detaşat derby-ul cu FCSB

Dinamo București

Comentarii

Fotbaliştii dinamovişti sunt siguri de un lucru. Galeria FCSB nu se poate compara cu ultraşii din PCH, iar Ricardo Grigore (21 de ani), puştiul care va bifa primul derby din carieră duminică, 16 februarie, e sigur că suporterii vor umple peluza de pe Arena Naţională pentru a face spectacol. Fundaşul din Ştefan cel Mare a spus că fanii lui Dinamo sunt unici.

Chiar dacă FCSB va avea o parte din Peluza Nord în spate la derby-ul cu Dinamo, Ricardo Grigore e convins că suporterii dinamovişti se vor face mai auziţi pe Arena Naţională. Ambele galerii promit spectacol în tribune, iar Grigore sper ca stadionul să fie plin.

"La capitolul ăsta nu cred că ar putea să intre în duel cu ai noştrii. Ştiţi şi voi ce fani minunaţi avem şi ce fac pentru echipă. Tot timpul sunt alături de noi şi, cum aţi văzut, au şi cumpărat nişte procente din club. Sunt unici şi ceea ce fac ei nu cred că vor mai face mulţi suporteri în România. Este foarte bine că se joacă pe Arena Naţională. Sper din tot sufletul meu să vină multă lume la meci pentru că este altceva când joci cu publicul lângă tine", a spus Ricardo Grigore.

"Ricci", care a vândut bilete pentru suporterii lui Dinamo, spune că galeria "câinilor" e bine cunoscută de toată lumea, în special de toţi jucătorii care vin la Dinamo: "Toţi jucătorii care vin la Dinamo sunt bine informaţi de galeria noastră, de ce înseamnă un derby şi ce importanţă are acest meci", a mai spus Grigore.

Derby de România, Dinamo - FCSB, se joacă duminică, de la ora 20:00, şi va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1, dar şi pe telekomsport.ro în format LIVE VIDEO.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe