Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La doar 13 ani duce tradiţia familiei mai departe, în ciuda opoziţiei părinţilor!

VIDEO | La doar 13 ani duce tradiţia familiei mai departe, în ciuda opoziţiei părinţilor!galerie foto

Gimnastică

Comentarii

Camelia Voinea, vicecampioana olimpică de la Seul, are o fetiţă de 13 ani, care îi calcă pe urme. Sabrina, al cărei idol în gimnastică este chiar mama ei, vrea să îi depăşească performanţele acesteia şi să meargă la cel puţin două Olimpiade.

Pasiunea pentru gimnastică se moşteneşte de la mamă la fiică şi obligatoriu rămâne în familie! Este cazul Cameliei Voinea, vicecampioana olimpică de la Seul cu echipa naţională, în prezent antrenoare, a cărei fetiţă de 13 ani vrea să îi calce pe urme!

Cu toate că mama ei a fost total împotrivă, copila vrea să îşi urmeze visul!

Eu nu o vedeam în niciun caz în gimnastică, sub nicio formă. Ea mi-a spus că va duce cel puţin două olimpiade. Eu aş fi vrut să facă alt sport, dar să îl facă pur şi simplu nu neapărat de performanţă”, a declarat Camelia Voinea.

Vrea să câştige două Olimpiade

Camelia şi-a dus pentru prima dată fetiţa într-o sală de gimnastică atunci când ea avea doar câteva luni.

Mi-a plăcut foarte mult pentru că am văzut-o pe mama şi m-am apucat şi eu. Îmi doresc să ajung mai sus ca ea, să merg la două Olimpiade pe care să le câştig!”, a recunoscut mama micuţei campioane.

Sabrina este considerată una dintre cele mai bune gimnaste din România la categoria ei de vârstă. Micuţa munceşte câte şase ore şi jumătate, şase zile din şapte, iar palmele ei sunt pline de bătături şi de băşici!

„Duminica ies cu câinele la plimbare şi mă joc. Da, mâinile mele sunt foarte muncite”, a adăugat fosta vicecampioană olimpică.

Sportiva o are ca antrenoare chiar pe mama ei, care este şi idolul ei în gimnastică!

Ea s-a acomodat foarte bine cu mine în sală, nu ştiu cât de greu îi vine,  dar ne completăm foarte bine una pe cealaltă. Cred că nu ar putea lucra cu altcineva la nivelul acesta pentru că este  foarte sus la vârsta ei”, a adăugat Camelia Voinea.

Mama i-a sugerat alt sport

Fosta vicecampioană olimpică de la Seul recunoaşte că de multe ori i-a cerut Sabrinei să renunţe la gimnastică!

"Am avut multe discuţii să o opresc şi a spus, ”Nu”. Este foarte ambiţioasă, ştie ce vrea, mă ascultă în tot, sigur va ajunge mai bună ca mine”, a declarat antrenoarea de la CS Farul Constanţa.

Sabrina povesteşte că mama ei şi-ar fi dorit ca ea să practice un alt sport şi nicidecum gimnastică.

Îmi spunea să mă apuc de volei, de înot sau de atletism, dar mie mi-a plăcut gimnastica, doar asta visez să fac!”, a  recunoscut speranţa gimnasticii româneşti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare